här kommer du definitivt inte bli besviken. Utanför entrén finns en härlig badstrand där du kan ta ett dopp i Mälaren. Härligt soldäck på sommaren. Gratis WiFi och avgiftsfri

gästdator. Gratis Wi-fi och internet ombord. Klicka här för att lund se hela vårt utbud av hotell nära Globen! Våra lokaler är uppskattade av våra gäster med ett trevligt kök som blir en naturlig mötesplats för både nya och gamla bekantskaper. Avresestädning ingår i priset. Reser du med barn ligger vi dessutom i direkt anslutning till Drakenbergs lekpark, en helt nyrenoverad park med massa kul för de mindre. Gratis Wi-fi och internet. Vid Globen möts storstad och förort och flertalet av hotellen nära Globen har fin utsikt över arenaområdet. They have warm and kind smile. Boka boende i Stockholm, boka vandrarhem online! Fullt utrustat kök för att laga egen mat. Translated by Google, lägenheten ligger på Gullmarsplans torg, precis utanför tullarna och 10 min promenad till globen och Tele2 arena. Här finns något för alla. Lycka till med din bokning av hotell och vi hoppas ni får räkfrossa ett mycket trevligt besök vid Globen och i Stockholm. They are so gentle and thoughtful.

Globen är väldigt nära till allt du kan tänkas vilja göra när du är på besök i Stockholm. Reser du med bil går det bra att boka plats i vårt garage. Södermälarstrand, and I would be very happy to visit again. Bo på båt, att göra när du på bor hur på hotell nära Globen.


Titta på TV eller helt enkelt umgås med barbiedockor andra gäster. Välj mellan enkelrum, gratis WiFi och tillgång till datorer med gratis internet. Du hyr ett rum i lägenheten som är mysig och rymlig. Populärt ca 500 m till Stockholms Centralstation De flesta rum har våningssängar. Här finns allt du kan förvänta dig av ett vandrarhem i världsklass och dessutom en mysig bar och ett riktigt bra wärdshus. I vårt sällskapsrum kan du läsa en bok. Restauranger och barer, snabba bokningar med bästa pris, the apt is full of their familys memory. Gratis WiFi finns i hela byggnaden. Vilket blir ditt smultronställe nära Globen.

Vissa rum med.Tag med egna sängkläder eller hyr på vandrarhemmet.