ett namn som är en kombination av boring och länge? Slottsträdgården Ulriksdal skapar ett korsbefruktat uterum med trädgårdsdesign och väderbeständig fotokonst, med hjälp av fotografen Athina Stratakis egensinniga bildspråk.

Han kallade området Arcadia, som är det latinska namnet på det grekiska landskapet Arkadía (på svenska Arkadien). Att lämna över ansvaret för bilen till en dator skulle nog kännas nervöst men för de flesta skulle det sannolikt öka trafiksäkerheten. Samtidigt säger en av tio villaägare att de inte klarar av en höjning av räntan med en procent och var femte har inte råd att bo kvar i villan om en i hushållet blir arbetslös. Jag kommer ihåg när vi fick klartecken för säsong tre och fyra, då skickade jag direkt ett mail om att göra säsong fem och sex, säger han. Men vad många kanske inte vet är att Umeå också har ett motorcykelmuseum ett museum som innehåller de mest fantastiska motorcyklar som väcker minnen hos var man och kvinna. Klockan är Londons allmänna symbol och har gått sen 1859. Annat var det strax efter andra världskriget. Detta skriver vi mer om längre upp. Foto: Marielle Lindberg Inredning: Duka upp till fest Klara, färdiga, skriv! Värmen, vindarna och vågorna vi möts av bidrar till kreativitet. Showtime i Detroit På årets första stora bilsalong tog biltillverkarna till rocknroll och spektakulära scenshower i syfta att väcka uppmärksamhet. Ett museum, en akademi som hyllar storslagna misslyckanden för hur ska man lyckas om man inte får misslyckas? Det sista året har vi sett en väldig ökning, säger Riksbyggens Michael Danielsson. Två av de som var på plats för att testa bilen var Liljaskolans lärare Stefan Persson och Eva Willebrand. 135 hästar låter kanske inte så imponerande i dag, men om man betänker att den första A135 kom redan 1947, så förstår man att detta inte var någon budgetbil. Det är förstås jätteroligt, säger Sune Joelsson, försäljningschef på Motorcentralen. Klassikern: Hala Stulecia babylonisk gud Hala Stulecia (Hundraårshallen tidigare känd som Hala Ludowa (Folkets hall stod klar för 99 år sen i Wrocław, Polen. Bil Bostad passade naturligtvis på att provköra bilen som bortsett från den rekordlåga bränsleåtgången dessutom ser ut höra hemma i framtiden. Sadeln satt ofta ännu högre. Klassikern: Mark Twain House Orden karaktär och atmosfär kännetecknar det hus som byggdes åt författaren Samuel Clemens, mer känd som Mark Twain.

Nu är det bara att ladda upp för en helg med schysta rullar och utsökt mat. Foto, foto, foto, tårta och nya tag inför hösten Många tog laila bagge pojkvän chansen att besöka bilhandlarna och kolla in höstens nya bilar på Bil Bostads tomter björnö öppet husdag. Men vad bör man tänka på som säljare och vad gäller för köpare. Det råder stor efterfrågan på bostäder i Umeå. Hannes Wallgren Mattias Vikström Fint väder 2225 april, någon vår har det dock inte varit i Södertälje sedan 1960talet.

Säger trädgårdsexperten och mässföreläsaren Mariana Mattsson. Jimmy Widerlund Dukat för mattransporter Inom restaurangbranschen finns det många riktlinjer att följa. Foto, snowflake upplevelse singers Umeåprofilen, big Pap" s Husräddarna har påbörjats och mycket är sig likt men programmet leds nu av nytillskottet Björn Christiernsson känd från TV4.