good, and sympathizes with your troubles even when they're not so bad. Love asked, Why do you exist when I already exist? Du kan se dig själv från

samma perspektiv när du läser dessa brodercitat. Victor Hugo, den sanna kärleken liknar cirkeln, och cirkeln har inget slut. Nordiskt ordspråk Man kan inte ge en kyss utan att ta och man kan inte ta en utan att. En mamma och pappa har kärlek till varandra, men dock en annan kärlek till sina barn. Det är den enda anledningen till varför jag är okej. Höjdpunkten av min barndom var när jag fick min bror att skratta så mycket att mat sprutade ur nästan på honom. Har du en eller flera som du älskar, håll dem då tätt intill under livets gång, skjut inte bort dem och låt dem inte glida ifrån dig. Om du har en bror eller syster, berätta för dem att du älskar dem varje dag det är det mest vackra man kan göra. Nisargadatta Maharaj De människor som fått mest ut av livet är inte de som levt ett sekel, utan de som levt varje minut. Elizabeth Barrett Browning Men att se henne var att älska henne, älska bara henne och älska för evigt. Kärlek innebär att känna och acceptera varandra för vad man verkligen är, som att ge, som att försaka, som att förbli trofast när man möter svårigheter och besvikelser. Garrison Keillor, som hans äkta bror kan man tänka sig att jag levde i hans skugga, men jag har aldrig och gör inte. Hillary Rodham Clinton Vänskapen människor emellan är ljuvlig genom det kärlekens band varmed själarna förenas.

Kärlek är det viktigaste i vänner eller kärlek allt mänskligt liv. Kärlek, francois de la Rochefoucauld, det måste finnas en jämvikt mellan materiellt och andligt framåtskridande. Kärlek är en intensiv emotionell anknytning till en person. Hjälp din brors båt över havet så kommer din egen att nå stranden. Kärlek, förhållande, tänk på att vänskapscitat är som bäst när de delas med dina vänner. Kärlekscitat ger dig den råa sanningen om hur det är när man är nära inpå livet och hur det är när man har förlorat det. Kärlekens känslor tvingar en att offra mycket. Det måste vara försjunken i kärlek Öm, kärlek delas bara mellan två personer. En jämvikt som uppnås genom kärlek och medkänsla. Men vi vet inte hur man definierar de två.


Vänner eller kärlek. Jämtlands läns bibliotek

Ryskt ordspråk Dagen då kärlekens makt upphäver kärleken efter makt. Catullus Gifta par som älskar varandra berättar tusentals saker för varandra utan att öppna munnen. Danskt ordspråk Om jag fick en blomma varje gång jag tänkte på dig.

Sofokles Utan kärlek befinner sig mänskligheten i en mycket svår situation.Eckhart Tolle Ingenting kan jag lova dig ingenting försäkra bara detta att just nu är vi alltid tillsammans.