ut på att skriva olika uppdrag på en lapp och lägga under respektive dukad tallrik. Ett bord kan skapa ett "bröllopsdagshäfte" med uppdrag ni ska göra 10 bröllopsdagar framöver.

Ställ lådan mitt i rummet och be gästerna lyfta upp den med tänderna. En ny runda börjar uppdrag till festen då som föregående tills antingen maffian är i majoritet eller om de är utröstade. Extra kul blir det om man gör banan lite kurvig. Om någon klappar två gånger i bordet så vänder man och turen går i stället medsols. Nuddar man marken är man ute. Det kan vara allt ifrån en upplevelse eller en hemlig talang. Det är bara fantasin som sätter gränser! De olika objekten ger olika poäng beroende på svårighetsgrad. Sista ronden får man bara visa med charader. Charader, en klassisk partylek : Först delar man upp gästerna i två lag. Denna ska försöka få en stol genom att förklara sin kärlek till någon i ringen. Varje lag skriver ner sina charader på små lappar. Denna lek går bra så väl inom- som utomhus. Ur en kortlek ta ut lika många svarta kort som maffia, röd dam för läkare och kung för scheriff, och lika många oklädda röda som resten av spelare. Ställ klockan på två minuter. Från snöret hänger ett annat snöre som är fastknutet i en blyertspenna. När alla föremål är samlade ställs de även mot varandra och spelledaren får avgöra vinnaren i varje gren beroende på kreativitet. Lagen ska gissa vad det är och vad det används till. Om mer än hälften röstar ut personen (dvs tror att den är maffia) är den ute ur spelet.

Uppdrag till festen

Ett till festen varje bord, man börjar med att lägga ut ett rep på golvet. Bara fötterna får röra vid marken. Bakom de som tävlar ställer man varsin flaska. Alla sitter på stolar i en ring förutom en person som står i mitten. Ett för låten och om man kan albumet får man såklart ett poäng också. Sedan fortsätter man runt bordet, man får ett poäng för artisten.

När vi har gjort detta så har alla på festen fått vars ett uppdrag och det har funkat hur bra som helst.Säg till dina bordsgrannar att du helst.

Åker den över långsidan vinner den som fick över tussen på bortre halvan. Tejpa den i pannan på personen till höger om dig. Första laget där samtliga deltagare har tagit sig igenom banan en gång har vunnit. Stenkulor, väl tillbaka växlar man med nästa person i laget. Tex piprensare, klädstrecket, gör så här, denna lek passar bäst utomhus. Toapappersrullar osv 100 risk för skratt, det blir väldigt roligt efter ett tag när fantasin börjar tryta. Kan hålla på i evigheter, oBS, när bägge händerna är borta är man ute ur leken. Paljetter, flest poäng när alla lappar är upplästa vinner.

Skriv en kändis eller någon alla vet om på en lapp.De lagen får automatiskt tre poäng.Samla grejor kan göras på andra sätt också.