oss monsterdansen. Det skulle nog hjälpa! Här tränar vi på snurrar över diagonalen. Dela helst upp barnen i 3 grupper, så alla får en chans att tänka efter. Här

kan man ju klura till det som man vill, tex redigera fotot konstigt (photoboth eller vad det heter) eller ta en riktig närbild så det blir svårt. En trivsam och social aktivitet! Perfekt för den som vill hitta på något kul och utvecklande som passar alla. Ni genomför skattjakt aktiviteten med egna mobiler. Eller som en matte-bana. 4 (Näst ledtråd ligger under mammas kudde). Alla hör/ser frågan, gruppernas svar och hur placeringsordningen ändras efterhand. Tex "Här proppar man in de smutsiga kläderna" - nästa ledtråd ligger i tvättmaskinen. Ta ett foto/rita en bild av någon plats i hemmet. Lektion 9-10 Sista stoppet på skattjakten och vi har hamnat på monsterön. Lektion 5 Vi har landat på hoppsa stranden. Vid regn eller storm genomför ni som nödlösning en virtuell variant inomhus där ni befinner. Hur ska man få ut det? Ni kan redovisa en uppgift i taget för deltagarna, antingen muntligt på plats eller.ex. Lektion 6 - I disco-skogen är det dansstopp tillsammans med Funky och Funkylina.

Färska räkor dagspris Uppdrag skattjakt

Norrköping, skattjakten är gratis och hämtas i museets entré. Kartans ledtrådar visar vägen till slottets hemliga skatt. Barnen får i uppdrag att samla så många ballonger de hinner på en minut och komma med dem till dig. Sista frågan tar gruppen tillbaka till startplatsen och svaren skickas. Under rundans gång korsas deras vägar med glada rop och psykningar till följd. Ett antal kommuner ölprovning köpenhamn och många andra har genomfört lyckade City Quiz Hunt aktiviteter med oss.


Konferens stockholms skärgård Uppdrag skattjakt

Temat för hösten 2018 och våren 2019. Skattjakten är en familjeaktivitet som passar alla åldrar. Lektion uppdrag skattjakt 4 Dyker vi ner på havets botten och blir starka som krabbor och smidiga som fiskar. Placera ut alla ballonger i lägenheten. Om man ska klippa alla klor på hunden. Någon ledtråd ska nog finnas, blås upp massor av ballonger, alla grupper startar samtidigt men går till olika platser.

8 (Nästa ledtråd finns under köksbordet).Alla kan gå samma bana, men skickas iväg med en stunds mellanrum.Den finns tillgänglig under museets ordinarie öppettider.