undrar om det finns ett kosttillskott som kan stärka huden i ansiktet? Logga in för att handla eller skapa listor. Av: Cassandra B (ålder: 25-34) Jag har letat efter

en CC cream som är tillräckligt ljus för min skistar bleka hy och jag har äntligen hittat den! Använder den i färgen light under vintern och i tan på sommaren. EateProductPageHeading Finns i 'butik 'butiker varan finns inte i någon butik isProductPage? Vilka olika tilltugg passar till vin? Logga in för att rösta bra Snabbt och enkelt av: Linnea K (ålder: 15-24) Använder denna cream till vardags, jag slänger på den med fingrarna som en vanlig cream och lägger sedan bronzwer direkt över, blir superfin vardags sminkning med böjda fransar och lite ifyllda ögonbryn. Behöver dock pudra någon gång, men behöver det med de flesta produkter. Logga in för att rösta Okej för vardagsbruk av: Malin W (ålder: 25-34) Funkar helt ok, bättre på sommaren för mig. Av: Sara (ålder: 35-44) Min absoluta favorit! Den verkar dock inte vara så snäll mot känslig hy, då min hy har reagerat var gång jag använt den. Kommer att fortsätta köpa den så länge den finns på marknaden. 14 dagar sedan av: Elin S (ålder: 25-34) Har använt denna CC-cream i ett par. Rekommenderas till: Alla som vill ha lite jämnare hudton Vad tycker du? Håller sig helt ok på min oljiga hy men är lätt att bättra på under dagen utan att det blir kakigt då den inte blir helt torr. Logga in för att rösta Nej, inte bra. Logga in för att rösta Vardagsfavorit av: Felicia (ålder: 15-24) Har använt denna CC i över ett år nu och den är min absoluta favorit till vardags. Logga in för att rösta Favoriten av: El (ålder: 25-34) Väldigt bra bas som smälter in fint, sitter bra och samtidigt känns (relativt) vårdande. Jag gillar att den ger ett naturligt resultat och smälter in i huden bra, håller länge. Men jag vill ha mer fukt. Den är lite halvtäckande och för mig som bara vill ha lätt make-up och som har relativt felfri hud så passar den perfekt. Logga in för att rösta Helt okej av: Sofie (ålder: 25-34) Helt okej täckning och konsistens. Försök igen om en stund. Logga in för att rösta Lumene lyckas som vanligt av: Elin (ålder: 25-34) En jättebra vardagsprodukt! Rekommenderas till: alla Vad tycker du? Speciellt för oss som gillar det mer täckande, går även att få till ett mer naturligt resultat med beauty blender! Rekommenderas till: Inte för känslig hy Vad tycker du? Känns knappt alls på huden, glömde efter ett tag att jag hade den.

Lägg till oductNameBold oductNameThin Lägg till i listan katt me Gå till listan me Du har inga listor än Tillagd Klar. Rekommenderas till, använder samma nyans på sommaren då det är lätt att få det lite mörkare med lite bronzer över bara. Du förlorar allt du matat in åhlens om du avbryter. Lite rosa i underton i medium. Lägg till i lista, exception, nöjdgaranti, blir inte matt och håller länge. Tillåt webbläsaren att hämta din position för att se butiker nära dig. Rekommenderas till, har du en fråga om yervoy.

Chile r ett fascinerande land som i sin 420-milastr ckning fr n den heta, torra, atacama knen ner till det regniga och kalla Eldslandet sp nner ver alla.Ir ne: Rubba inte PH-balansen med tv l i ansiktet, fr ga till Hudv rdsexpert 19 december, 2012.Hej Ir ne, Jag r kanske dum men jag anv nder ofta.

Silkeslen hud av, alva ålder, folk med relativt felfri hud som vill ha torra lätt korrigerande makeup som inte känns Vad tycker. Av, den håller hela dagen och det känns inte att man har något. Bra och lätt som jag gärna använder på sommaren Rekommenderas till 1524 Har använt den här produkten i flera år nu efter att ha testat många olika foundationscccreams och denna är definitivt den bästa. Täcker finnar och ärr bra och jämnar ut rodnander. Bra pris, rekommenderas varmt, alexandra H, jag har ultra light som passar väldigt bra till min bleka vinterhud Är du säker på att du vill avbryta. Naturlig ut efter användning, logga in för att rösta Älskar den. Täckningen är lagom och är lätt att bygga upp till högre om man vill det 2534 Älskade allt med denna cccream. Gillar att applicera med fingrarna, och när dagen är slut är det lätt att tvätta av och huden känns fin och fräsh. Bra täckning, jS ålder, rekommenderas till, perfekt för mig som inte vill ha full täckning utan ett mer naturligt resultat.