Läs mer " Bröllop på Långholmen - annorlunda och fängslande romantiskt! Vi använder färska och i största möjliga utsträckning ekologiska och närodlade råvaror. Läs mer Läs mer error! Läs

mer " Nu serverar vi brunch både på lördagar och söndagar. After Work på Retro Hornstull - Måndag till Fredag till.00. Långholmen är en ö tillhörande Södermalm i närheten av Hornstull. Du får omedelbart en bekräftelse på din bokning, via e-post och sms. Du kan boka bord via vår onlinebokning till vänster. Läs mer " Vi serverar vällagad mat i en trivsam miljö. Vedugnspizza, det italienska köket är kokkonst i sin renaste form. Vi passar även på att uppdatera menyn med nya rätter som tillsammans med våra brunchklassiker skapar en ännu godare upplevelse. Med internationellt erkända ingredienser som italiensk olivolja, mozzarella, parmesan och gorgonzola samt korv och charkuteriprodukter perfekt kombinerade på ett vedugnsgräddat bröd blir din pizzaupplevelse något utöver det vanliga. Alla platser är inte tillgängliga via onlinebokningen, så prova att kontakta oss på telefon, eller e-post, om det skulle vara fullt. Läs mer " Välkommen till Långholmens Wärdshus och njut av mat och dryck under äppelträden i vår fina wärdshuspark. Läs mer Läs mer " Med Festvåningsmenyn kan du kombinera ihop våra utvalda ätter så att menyn passar just ditt sällskap. Burger Fries 99:-, caesar Salad 99:-, fish Chips. Petra Isaksson " Som restaurang har vi ett stort ansvar för vad vi serverar på tallriken. Läs mer Läs mer " På Långholmens Wärdshus serverar vi ett traditionellt, svenskt julbord. På Retro Bar Restaurant visar vi samtliga matcher under hela. Aperitivo (After work kom in till oss efter jobbet för att sitta i en italiensk miljö och uppleva italiens variant på after work. Boka gärna bord här. Fantastisk service och vi kommer absolut att rekommendera er! Vällagad julmat, gjord på fina råvaror, i mysig wärdshusmiljö mitt i Stockholm. Sportbar, sportbaren Retro Hornsgatan (Södermalm/Hornstull) erbjuder en högklassig sportupplevelse för alla sport och fotbollsintresserade. No image attached to blurb. Besök grafikverkstaden, tapetverkstaden, Thomas Qvarsebos ateljé eller fängelset. Inget slår en äkta vedeldad italiensk pizza på Södermalm. Föregående, nästa 1 2 3, fotbolls-VM PÅ retro BAR restaurant! Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Hos oss kan du känna dig förvissad om att du får det absolut bästa från det italienska köket där pizzan spelar en central roll.

Thai restaurang södermalm. Ledtrådar till skattjakt

Retro BAR södermalm hornstull, dessutom har vi ett brett vinsortiment att matcha våra välsmakande rätter. Tel, med därför kan vi erbjuda en smakupplevelse utöver det vanliga. Gunnel Jägare Sandin" epost, följ med på våra intressanta visningar på Långholmen och träffa Långholmsprofiler. För de större sällskapen rekommenderar vi vår festvåning. Läs mer" läs mer" en bit mat eller en god kopp kaffe efter en tur runt Långholmen. Hornsgatan Stockholm, italiensk restaurang på Södermalm i Stockholm. Våra gäster ska vara säkra på att vår mat är lagad från grunden med på de bästa råvarorna. Som lämpar sig utmärkt för bröllop och företagsarrangemang. Läs mer" vi kan aldrig luta oss tillbaka och tänka att nu har vi gjort vårt.

Besök gärna vår systerkrog Kryp In på Prästgatan 17 i Gamla Stan.Restaurang, kryp In Gamla Stan.

Följ oss gärna på, bröllopsmenyn är komponerad med ont stor omsorg. Belåten och med ett leende på läpparna. Långholmen är Svanenmärkt och vi försöker hela tiden att hitta nya områden vi kan förbättra. Läs mer Läs mer Vår dag blev väldigt fin. Läs mer Läs mer" vår välutbildade servicepersonal ser till att du lämnar vår restaurang mätt. Välkommen till bords och njut av höstens smaker. Läs mer Läs mer Långholmens webbplats använder cookies.

Menyerna är skapade efter säsong för att råvarorna ska ha bästa smak, det är dessutom miljövänligt.Vårt kanske vackraste rum, som gjord för den perfekta festen.Tidens smakfulla överdåd går idag igen i kristallkronorna, de stora fönstren och de varma, ljusa tonerna.