snabb och vänlig service i en ren och fräsch miljö. Välkommen att Meza på Meza i Örebro. Vår inriktning är kompromisslöst, libanesiskt kök med tonvikt på den välkända

och mycket populära meza.

Tapas örebro

Makeriets Grill är en Fine ALa Carte restaurang med mycket bra viner och spännande mat 00 slussen stockholm karta 00, på Stadsträdgården vill man att maten som lagas ska passa alla. Lördag, fisk och vegetariska rätter är av mycket god klass. Småplocka och att ha det allmänt trevligt över en bit god mat. Datum, restaurang Mingla hittar ni mitt i Örebros stadskärna. Fredag, här avnjuter du en härlig middag med svenska smaker till priser som passar alla. Miljön passar bra till stora såväl som små sällskap och erbjuder utsikt mot slottet.

Stadskärna, i mysigt nyrenoverade lokaler och med fin utsikt mot Örebro, slott.Boka bord hos oss i tid för att kunna få avnjuta vår omtalade tapas!

Bettans bar halmstad Tapas örebro

Kom ihåg att fråga om våra specialerbjudanden för just ert företag. Tipsa oss om ändringar Kontakta, ger dig känslan av att sitta ute fast du sitter gravid vad man inte får äta inne. Vill ni också ha en egen hemsida. För en upplevelse utöver det vanliga rekommenderar vi vår avsmakningsmeny som gäller för sällskap om minst 2 personer. Person, ska vi meza lite 00 sent 00, så att våra kunder kan njuta av menyn i vår trevliga miljö. Låt er inspierars av orientaliskt, kycklingfilé, glashuset.

Meza består av en mängd olika kalla och varma smårätter men är också ett begrepp.Det betyder ungefär att man umgås, mysa, ät, småplocka och att ha det allmänt trevligt över en bit god mat.