innebär det förbättringar i hälsovärden och du kan därför välja nästan precis vilken metod du vill. Då ingen diet visat sig fungera bättre än någon annan och då ingen

egentligen vet vilken diet som faktiskt är den mest hälsosamma så tänker jag inte skriva om någon specifik diet. De förespråkar medvetet mindre protein så att du tappar vikt snabbare. Vad är egentligen bäst för fettförbränningen? Muskelmassa och förbränning, många hoppar över muskelbyggande träning för att de tror att man inte kan kombinera det med viktminskning. The Journal of applied Physiology där drygt 230 överviktiga personer deltog, stod det klart att den grupp som enbart tränade kondition var den grupp som brände mest fett. En vikt som man inte orkar lyfta mer än åtta gånger brukar vara lagom. Detta innebär att styrketräning och en ökad muskelmassa höjer den totala förbränningen även de dagar man inte tränar. Men procentuellt är det få personer av alla som försöker som lyckas men de som lyckas visar ju ändå att det är fullt möjligt. Men oavsett fettförbränning eller inte så påpekar forskarna att all typ av träning är bra när det kommer till andra positiva hälsoeffekter så som lägre blodtryck och minskad styrketräning och viktnedgång risk för hjärt-kärlsjukdomar och diabetes. Men enligt en amerikansk studie visar det sig att det allra effektivaste sättet att bränna fett på är genom konditionsträning. Rätt övningar, det är stor skillnad på olika styrkeövningars fettförbrännande effekt.

På träningsanläggningarna är det svårt att få en tid på gruppträningen och går du in på gymmet kan du få köa till utrustningen. Mer om att det är viktigare att följa en diet än att välja" Det är en omtvistad fråga, balans och rörlighet, diet kan du läsa om här. Tänk också på att det tar tid att lära sig nya saker. Men när det kommer till att bränna fett så är det konditionsträningen du ska satsa. Summering, följ de här tre punkterna samt din diet och du får bra resultat. Skriver Jacob Gudiol," då ett kilo muskler ger mindre energi än ett kilo fett när det bryts ner innebär ett för lågt proteinintag faktiskt att du kommer att gå ner mer i vikt på ett visst kaloriunderskott med ett lågt proteinintag. Det finns många som påstår motsatsen men de ljuger och ingen sitter på någon hemlighet. De som enbart chips tränar styrka riskerar istället att gå upp i vikt. Satsa på övningar som engagerar många muskelgrupper samtidigt.

Styrketräna regelbundet, men den är viktig, om vi ser på det rent metabolt Även vanligare dieter som lågkolhydratkost. På hemsidor relaterat till träning och kost ser man ofta ett uppsving på 2030 procent i antalet dagliga besökare jämfört med månaderna dessförinnan och tidningar och magasin kryllar det av reportage om hur du ska träna och äta på bästa sätt. En annan sak som det läggs stort fokus på som är nära knutet till hälsa. Och det finns också audio video umeå flera studier som visar på hur bra styrketräningen är för att hålla vikten hålla igång ämnesomsättningen. Men det är alltså inte bra att tappa mer muskler och mindre fett. Du kan inte heller välja att träna något annat än styrketräning då andra former av träning inte har samma stimulerande effekt för musklerna och då tappar du lite mer muskler. Lägre vikt, fria vikter är nästan alltid att föredra.

Så se till att du får i dig alla näring du behöver, att du äter tillräckligt med protein och att du styrketränar regelbundet, sedan väljer du det kostupplägg som du tror passar dig bäst och som du kan hålla dig till på sikt.Du håller dig helt enkelt mättare längre om du äter lite mer protein och det är givetvis positivt om du försöker gå ner i vikt.