mycket bekymrad över beskedet som kom under gårdagen. Asby Alpina har snart backen klar De senaste dagarnas minusgrader har gjort att Asby Alpinas alla aktiva medlemmar nu satsat

och satsar för fullt för att så snart som möjligt få Asbybacken klar för alla älskare av slalom och snowboard. Detta för att hjälpa till så det blir en tryggare övergång för ridskolans del. Det var de fackliga organisationerna som stod bakom mötet som handlade om samtal om kommunens skolor. Kommunstyrelsens arbetsutskott lämnade över ärendet till kommunstyrelsen utan eget yttrande. Tätt i leden på 1:a Maj Det är dumt att politikerna har bestämt att Dämsängen ska stängas. Heléne Petersson, socialdemokratisk riksdagsledamot från Stockaryd, anser att även regeringen borde agera. Ynglingar beskjutna i Österbymo Vid.40-tiden i tisdagskväll har två ynglingar i 18-årsåldern blivit beskjutna med en soft air gun-pistol i centrala Österbymo, Ydre kommun. Man skrek och dunkade på bil size En man och en kvinna i 65-årsåldern har blivit ofredade av en för dem okänd man. Singelolycka på Västra Vägen Vid.00-tiden på fredagsförmiddagen inträffade en singelolycka på Västra Vägen. Flera bilar inblandade i olycka i Säbydal På onsdagsmorgonen inträffade en trafikolycka på länsvägen mellan Säby och Gripenberg. Villainbrott på Oktobergatan Vid.20-tiden på måndagskvällen kontaktades polisen av en villaägare på Oktobergatan i Tranås som drabbats av inbrott. En man i 20-årsåldern misstänks för att tillverka narkotika i sin lägenhet. Äldre man bestulen på cykel och whisky I onsdags vid lunchtid har en man i 85-årsåldern parkerat sin cykel utanför Hemköp för att gå in och handla. Nytt rekord för TUC I dag onsdag fick TUC det mycket glädjande beskedet från Myndigheten för yrkeshögskolan att anordna ytterligare tio yrkeshögskoleutbildningar, vilket är rekord. Det säger miljöchefen i Aneby kommun, Torbjörn Adolfsson, efter det att cirka fyra kubikmeter lut läckte ut från vattenverket i Aneby under onsdagskvällen. Det här var ett beslut som Kristdemokraterna reserverade sig mot. Tranås är länets bästa friluftskommun Tranås är Jönköpings bästa friluftskommun, och hamnar på plats 14 av landets 290 kommuner. Det är Staffan Carlsson som vann en ny Volvo i taif:s billotteri. I överklagandet yrkades att beslutet om avstyckning och försäljning av Ydresalen med annex och Bulesalen med tomtmark, skulle upphävas. Låt Guds nåd och frid bevara er nu och alltid. Misshandel på Höggatan Vid.30-tiden på torsdagen inträffade en misshandel på Höggatan i Tranås. Kvinnan avled av skadorna Den kvinna i 60-årsåldern som skadades svårt i en klämolycka vid Pastejköket har avlidit. Två män anhölls En polispatrull beordrades natten mot tisdag till en adress i Aneby med anledning av ett inbrott på ett företag. Mc-förare smet från olycksplats En motorcyklist kolliderade med en bil på länsväg 132, vid Skogseryd mellan Bälaryd och Lekeryd, och försvann från platsen.

Bingolottos jul och nyårskryss Stipendier studier kvinna

stipendier lördag tävlar ydrekillen Roine Gylesjö numera bosatt i Linköping i Gladiatorerna. Gap och skrik i kommunhus På torsdagseftermiddagen har en man och en kvinna kommit in på kommunhuset i Aneby. Misshandel och narkotikabrott Vid 23tiden stipendier på torsdagskvällen har en misshandel ägt rum i en bostad i centrala Aneby. När det visade sig att den okände besökaren gått fel försvann han därifrån.

Stipendier studier kvinna

Glädjedag i Sommen när nya skolan invigdes I fredags invigdes Sommens nya skola under högtidliga former. Fräck till stöld på Frälsningsarmén Vid 18tiden på lördagskvällen anmäldes ett inbrott i Frälsningsarméns lokaler i Tranås. På fredagen blev affären offentlig, flera fall av narkotikabrott i Tranås Under senaste veckan har polisen stoppat flera personer i Tranås som varit påverkade av narkotika. Två kvinnor och en man i 30årsåldern. Husvagn brann i natt Vid, detta innebär kvinna att fyra personer som i dag arbetar i Tranås har blivit erbjudna att i fortsättningen utgå med sina bilar från Jönköping. Kulturskolechef, upplevelse viktig inför framtida arbetsli" klocktjuvar greps Tre personer.