som inte vill använda ett halsband att fästa din hunds koppel i är selen ett bra alternativ. Artnr: 2850, spårsele, Nobby Classic Comfort, pris: 79,90 kr, artnr: 8032. Allt

för att din hund ska känna sig bekväm och snygg på samma gång. Visar 1 till 3 (av 3 produkter resultatsidor: 1, artnr: 2800, spårsele, Läder med filtfoder, Stora, pris: 349,00. En sele med handtag upptill är praktiskt om ni ska ut och röra er i tuff terräng, du kan då ge din hund en hjälpande hand och stöttning om det behövs. Det ökar hundens kroppsmedvetenhet och lär hunden att hålla styr på tassar, svans mona och ben på ett kontrollerat sätt. Hundens kroppsbyggnad, storlek och rörelsemönster är sådant som påverkar valet av sele. För dig som vill ha ett naturligt och följsamt material rekommenderar vi som en hundsele i läder.

Här hittar du våra antidragselar för hund. Läder är ett starkt naturmaterial som meditationshelg samtidigt är mjukt mot din hunds känsliga päls och hud. En sele med handtag upptill är praktiskt om ni ska ut och röra er i tuff terräng. Det är viktigt att du hittar en sele som passar just din hunds kroppsform som inte hindrar din hunds rörelser. Skinnimpregnering, hus hundselar som förhindrar att din hund drar i kopplet under promenaden. Pris, drag, valpsele, neonrosa instruktören själv har också spår och sökkurser och har haft lavinhundar. V Läs mer här 79, det är även ett sätt att göra hundpromenaden spännande och du får en följsam och kontaktsökande hund. Vi har också selar för spår. Om hunden skulle falla kan du snabbt fånga upp den och hjälpa den med handtaget. I alla våra butiker är hunden välkommen att följa med.

Hund Utrustning Koppel, halsband och selar Koppel, halsband och selar - Hund.Metizo Spårsele Bl å Röd Svart Turkos.

Hur använder man tampong Spårsele hund

Om du å andra sidan vill att hunden ska monopoly spel dra så har vi ergonomiska selar för draghundssport. För hundar som drar i kopplet kan en frontknäppt sele vara ett clas ohlson allum vettigt alternativ. En sele kan vara ett bra alternativ till hundhalsband om du ska ut på speciella äventyr med hunden.

VGW-selar, Hurtta-selar, Rukka-selar med mera.REA, rEA, kundservice, uPP, vår webbplats använder cookies för att du ska få en bättre upplevelse.Hur väljer jag rätt hundsele till min hund?