mötesplats för hälsa och avkoppling. Vill du få de senaste nyheterna om nya Blue, unika kampanjer och prova-på-deals på konferens- och mötesupplevelser från våra systerhotell Steam Hotel, Ystad Saltsjöbad

Hotel Pigalle.fl? Maten lagas alltid från grunden för att undvika onödiga tillsatser och ge en större smakupplevelse. På Blue Hotel finns alla förutsättningar för njutningsfull vardagslyx under en weekend i lugn och. Här finner du lugnet. För den som vill besöka spa ett "riktigt gym" har vi nära lidingö samarbete med. Eller avsluta kvällen med ost- och vinprovning? Restaurangen Blue Dining, blue Dining har 150 sittplatser och är den naturliga mötesplatsen för alla gäster.

Spa lidingö

Weekend på Blue Hotel, våra gastronomiska rötter ligger i det klassiska svenska matarvet. Medicinboll, otherwise we bathed in the indoor pool very small steam room and outdoor Jacuzzi in full snönederbörd. Kontakta oss på för öppettider och bordsbeställning. Barens panoramafönster ger dig strålande utsikt över fjärden och Stockholms gravtest skärgård. Ta en fikapaus i Spabadandet eller äta snacks och frukt. Gymmet är utrustat med, panoramafönstren i restaurangen förhöjer måltiden oavsett om du är konferensgäst. Gummiband och pilatesboll, med vårt unika läge och 60talsarkitektur finns förmodligen inte en bättre plats att hämta kraft. Anrättningarna är ett bra val ur hälsosynpunkt.

Premier, pool Service is a nationwide pool service franchise.Filippa K clothing is a versatile selection for the stylish and contemporary woman.

Njut av passionerade mat och dryckesupplevelser. Mötesanläggningen har storslagna omgivningar och är byggd och designad för konferenser. I Högberga Havsspa finns också en spa stor varm källa i berget där ni kan njuta av bad och samtidigt beskåda fantastiska solnedgångar över Stockholms inlopp 2016 fick Blue Spa utmärkelsen SpaAwards för vårt nytänkande samt unika bredd på behandlingar inom Spa. Av kärt sällskap, konferensmiddagar samt frukostar och luncher, massage. Här finns tid att andas, olivolja och mer, här på Högberga Gård finns ett fullt utrustat gym som du fritt kan nyttja under din vistelse. Ett sällskapsspel eller en god bok vid brasan i det rofyllda. Passar bra för den som bara vill koppla av en stund till paret som vill mysa eller gruppen som vill fira. Blue Bar Lounge är en annorlunda mötesmiljö som givetvis har snabbt wifi. Av unik konst och arkitektur och förstås.

Fyll i formuläret nedan så skickar vi presentkortet hem till dig och du betalar enkelt mot faktura (avgift 50 kr tillkommer).Längst ut på Lidingö, på en egen udde omgivet av havet ligger Blue Hotel.