ha där, och sängbordet/nattduksbordet bidrar också till att göra sovrumsinredningen till en helhet genom att komplettera sängen. Populära produkter, visar 40 av 66 artiklar. Om du ofta har

vattenglas eller kanske en kaffekopp på möbeln kan det dock vara en bra idé att ha någon form av underlägg på plats, speciellt om du har valt en möbel i trä. Plast är i princip underhållsfritt, men det kan blekna lite i färgen med åren så man kanske behöver hålla det borta från smalt sängbord direkt solljus. Se även till att inte ställa alltför tunga saker på sängbordet, som först och främst är konstruerat för att man ska kunna ställa lite lättare saker på det. I lugn och ro kan man sitta hemma och titta igenom sortimentet. Du hittar sängbord i ek, sängbord i marmor, säng bord i betong, vita sängbord och svarta sängbord. Allt du kan tänka dig med andra ord. Sängbord kommer i många olika typer av modeller och utföranden. Trämöbler är klassiska och lite mer förlåtande när det kommer till rengöring, men de kan dock behöva oljas in då och då för att behålla färg och kvalitet. Även brickbord och lampbord kan bli välfungerande och vackra sängbord.

Många bord är smalt sängbord dock behandlade vilket innebär att de inte behöver någon särskild skötsel mer än rengöring. Du kan eventuellt piffa upp nattduksborden genom att ställa snygga lampor eller foton på dem. Har ofta en låda eller lucka nertill som öppnar upp till ett förvaringsutrymme. Vita sängbord i smalt sängbord en klassisk stil passar in i nästan alla hem. Hur vet jag att mitt sängbord kommer passa. Hur kan jag sköta om mitt sängbord. Sängbord för alla stilar, det är ett stilrent material som skapar en känsla av luft i rummet och det är dessutom lätt att sköta.

Satsa på ett smalt sängbord om du har begränsad yta jämte sängen, vi kan erbjuda både vänster- och högerställda bord.Även brickbord och lampbord kan bli välfungerande och vackra sängbord.Sängbord för vattenglas, böcker och väckarklocka.

Smalt sängbord: 70 års present mormor

Därför är också nattduksbordet helt oundgängligt för många av oss. Sortera PopularitetNamnPris Högt LågtPris Lågt Högt. MöblerBordSängbord, inspireras till att använda brickbord som sängbord och se alla stilar på vår hemsida. Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Hitta din favorit i vårt sortiment av snygga och praktiska sängbord och nattduksbord. Eftersom det blir bäst om sängen och sängbordet är lika höga.