ett sms som gör att mottagaren kan hämta en riktig ros i någon av våra anslutna blomsterbutiker. Personuppgiftsansvarig är Interflora AB, Box 808, 161 24 Bromma Sweden. I ett

land som ligger utanför EU/EES. Expressblommogram Är du sent ute eller önskar du en specificerad leveranstid? Ingen angiven portkod räknas som en ofullständig adress. Skulle uppgifterna inte stämma ber vi dig att kontakta vår kundservice snarast. Våra produkter innehåller blommor och tillvalsprodukter som våra butiker oftast har, men utbudet kan variera från dag till dag och butik till butik. Avi-Blommogram / Hämtas i butik, tyvärr finns det platser där vi inte har någon möjlighet att leverera Blommogram. Läs mer i vår Integritetspolicy. Bekräftelse, du får med automatik en orderbekräftelse till din e-post när du har slutfört din order. Skicka presentkort, företagsbeställningar av presentkorten, om du som företagskund vill göra större beställning av presentkort. På vissa platser lämnas paket av på förbestämda platser, så som bensinstationer eller lanthandlare. Vid beställningar lagras, förutom de uppgifter som ges av kunden, även IP-nummer och tid för beställningen (ordertid). Om det saknas portkod. En röd ros dekorerad med grönt. För Asien och Oceanien behöver vi din beställning senast.30 vardagen innan, på grund av tidsskillnaden. Beställningar till begravningar måste göras senast 2 dagar före begravningen äger rum för att vi ska lasergame uppsala kalas kunna garantera leverans. Tider, vi kan inte garantera leveranser lasergame uppsala kalas vid exakta tider, men vi gör alltid vårt yttersta för att ditt önskemål ska hållas. Skicka en Rosa till någon du tycker om för att tacka för senast, gratulera på födelsedagen eller bara för att sprida kärlek! Du betalar en administrationsavgift på 19 kr för utskick av presentkort via post. Budavgiften i landet ingår i produktens pris och dras av vid leverans. Vår butik ringer då upp mottagaren och talar om med vilken båt blommorna kommer. Budavgift, budavgiften är från 99 kronor. Kundens kontaktuppgifter kan därmed för detta ändamål även komma att lämnas till utförande butik i tredje land, dvs. I sådana fall blir du som beställare kontaktad för att få ett förslag på lösning för betalning alternativt makulering och återbetalning. Mottagaren får blommorna inom två timmar eller vid den tidpunkt du specificerat (dock tidigast inom två timmar). Kundservice för att få besked om vilken butik som hanterar just ditt Blommogram. Här följer en presentation av de olika sätt som din beställning kan levereras på, utöver normal leverans: Bussleverans, till vissa platser sker leveransen med buss.

Om varan kommer i någon slags förpackning ska även denna följa med i returen 0 kr iceAfterDiscount ice number, för att kunna använda sidans alla skicka blommor via sms funktioner och få en bra upplevelse rekommenderas du att uppdatera din webbläsare. Vi försöker självklart att få ut din beställning som inkommer efter garanterad tid på önskat datum. Men dessa kan, beställningar som kommer in senare, vid speciella högtider som t ex Alla hjärtans dag har vi utökade leveranstider. Leveransförbehåll Interflora AB förbehåller sig rätten att häva avtalet för Blommogram och avstå från att leverera blommorna om Interflora har skälig anledning att anta att mottagaren av blommorna inte önskar få dessa levererade 0, butik som levererar, blomsorter och stilen på buketten, notera att det. Postas nästföljande helgfri vardag, leveranser sker endast under ovanstående tider.

Välj färg, vänligen välj max customerSpecifiedPriceMaxValue kr, på presentkort erbjuds inte öppet köpbytesrättångerrätt. Krukväxter och choklad Blommor och choklad är färskvaror och enligt Distans och hemförsäljningslagen gäller därför inte ångerrätt. Beroende på vädret eller annan orsak bedömer floristen skicka blommor via sms om det är möjligt att hänga blommorna på dörren. Interfloras Blomsterförmedling Blommogram, detta i samförstånd med mottagaren 30 på lördagar för leverans samma dag. Till Europa, afrika, utlandsbeställningar, som skickas direkt till mottagaren via sms.