Kommentarer (0) Bebis, Flytta, Mamma, Sommarlov, byta förskola, förskola, mammaledig, radhus, syskon, Nyblivna underläkare Nu var det lite drygt 2 månader sen jag skrev min sista tenta innan jag

gick på mammaledighet. Det är väl lite så att det är den enda tid som jag har på dagen att faktiskt sitta ner för mig själv och skriva. Vi gick ut och kissade och sedan följde en lång dag av sammandragningar till och från. Hur är det ens möjligt att tiden kan gå så fort egentligen? Det är liksom inget jätteprojekt när vädret är fint att bara slänga på sig skorna, stoppa Charlie i vagnen och gå ut i trädgården eller till en lekplats i närheten. De vill ganska så direkt att jag försöker krysta ut moderkakan (ifall det är den som står och blöder) och.39 slinker den obehagligt ut och Felicia konstaterar att moderkakan är hel och livmodern är väl kontraherad. Bara jag får sova bättre än vad jag gör nu Har vi några studenter som läser min blogg? Passade även på att åka förbi mormor clarion hotel orebro örebro och morfar en sväng och visa upp deras nya barnbarnsbarn och de blev verkligen överaskade och glada. Nu har klockan slagit 10 så då är det dags att krypa ner bredvid min sovande lillskatt och få mig några timmars sömn innan det är matdags. Det känns väldigt konstigt att åka tillbaks dit och så fort man svänger in på parkeringen ramlar en massa gamla fina minnen över. Skall försöka hålla er uppdaterade om hur det går men annars hittar ni mig som vanligt på Snapchat (Alvert93) och Instagram (alvert1993). Sen fick vi sitta och vänta en bra stund innan de kom in och gipsade hans arm då de behövde vara 3 stycken. Redan frivilligorganisationer på lördag åker vi dock tillbaks hit och stannar en hel vecka tillsammans med några vänner vilket skall bli riktigt mysigt. Har trots att vi väntat så länge på att få flytta in inte riktigt kunnat greppa att vi faktiskt inte skall bo i lägenheten längre. Obligatorisk ikea-trip för inhandling av förnödenheter Helgen har verkligen gått i ett. Stress och sömnbrist är verkligen ingen bra kombination har jag märkt nämligen så något av det måste helt enkelt förbättras (gärna båda hehe). Höggravid läkarkandis på hudkursen. Det syns dock inte alls hur extremt slitet det var men tro mig, det såg inte alls trevligt. Om en vecka är det dags för dop och förberedelserna är i full gång. @ 21:59:00 Permalink Fritid Kommentarer (0) Bebis, Blogg, Flytta, Göteborg, Mamma, Måla, radhus, renovering, småbarnsförälder, tapetsera, Fyraåringen Hipphipphurra för vår fyraåring idag! När klockan närmar sig 22 får jag lite krystimpulser. Redan i torsdags lämnade jag honom för första gången själv och det gick hur bra som helst.

Sammandragningar vecka 28: Norwegian helsingfors terminal

Nyfödd, ikea, kaos, tröttheten till trots så njuter dam vi ändå till fullo av vårt lilla radhus och våra två pojkar. Livet just nu rullar på i full fart. Jag har verkligen så mycket jag vill skriva om här inne. Flytta 36, sen får det vara att tvätthögen bara växer sig större. Blogg, dagarna rullar på i ett och både jag och Tom ramlar bokstavligen i säng på kvällarna. Men några extra timmars sömn hade faktiskt inte suttit fel. Visst är det inte bara jag som tycker tiden gått grymt fort Är lite rädd för att vi skall kliva över tröskeln imorgon och tänka" Syskon, fattar inte att jag snart"00 Permalink Fritid Kommentarer 0 barn. Det vet jag ju att den gjorde i takt med att Vincent blev äldre så jag oroar bamsevisan mig inte så mycket.

Duschvägg badkar bauhaus Sammandragningar vecka 28

Det känns helt magiskt att vi äntligen är här. Vi har haft en hel del krångel med MIO men detta tar nog priset. På något magiskt sätt så lyckades jag ändå få med mig båda barnen med mat i magen till förskolan i tid och efter en kort promenad i det fina vädret gick jag hem och sov med Charlie i knappt en timme innan det var dags. I måndags på sjukhuset var hans läkare min gamla kurskamrat från klassen som tog examen sammandragningar vecka 28 i januari. Visst är det inte klokt hur tiden kunnat gå så fort att jag fått vara mamma till denna lilla vildingen i. Saknar att dela med mig av bilder och tankar med er och att få skriva av mig när det känns tufft och få pepp och stöd av alla härliga människor som fortsätter att kika in här trots att det ekar ganska så tomt.

Jag får Oxytocin både intramuskulärt (detta får alla) och intravenöst eftersom blödningen är så pass stor vilket skall få livmodern att snabbt dra ihop sig.Nu är han redan 2,5 månad och när vi var på hans tvåmånaderskontroll vägde han in på stadiga 6,4 kilo.Felicia berättar att Tom tyvärr inte kan stanna och jag frågar direkt vem som då skall ta hand om min bebis, för jag orkar ju inte ens lyfta mina egna armar.