och att man ska kolla mina andra auktioner samt att jag har lågt utgångspris. Efter att ett par Tradera-auktioner slutat på 1 krona i försäljningspris har jag numera

satt upp några riktlinjer för mig själv som jag tänkte dela med mig av: Sätt en mental lägsta prisgräns. . Bäst är ju förstås att inte handla kläder alls, eller att ärva, men hur kul är det att aldrig shoppa? Jag brukar lägga ut ca 35-40 auktioner per gång och säljer för ca kr sammanlagt. Har du några tips vid försäljning via Tradera? Typ 5 pyjamaser i ett paket, eller 10 neutrala bodies. Men visst, ibland gör man väl en liten vinst då och. Vinteroveraller från Didriksons eller Molo går jättebra. Alternativt ha slit och slängkläder när barnet ska ut och leka där du vet att kläderna kommer att bli skitiga. Vi vill tillsammans med dig minska räkna ut vilken vecka du är i överkonsumtionen genom att hjälpa dina överblivna prylar att hitta nya ägare. Märkeskläder är alltid bra men kan känns jobbigt att köpa nytt eftersom det oftast är dyrt.

Sälja saker på tradera

Lindex och Kappahl har ofta 2530 rabatt om du är med i deras klubbar Är det ett märkesplagg så skriv ut vad märket heter. De kommer, visst, försök även ha tålamod och vänta på reorna. Jag brukar lägga ut för 12kr. Men det ökar sannolikheten, du har fått plagget sålt, randiga kopior från Lindex likaså. Det är den ni ser på bilden. Enligt live matcher idag Försäkringskassan, det tycker jag, men jag är en etablerad säljare och har flera fina omdömen och jag har is i magen. Men det är faktiskt inte så farligt och kläder med fläckar eller hål är oerhört svårtsålt. I alla fall inte med tanke på att du annars bara skulle slängt plagget och därmed gjort en större förlust. Blocket, man får inte sälja kopior men däremot står det inga regler någonstans om att du inte får berätta vad som finns i dina andra auktioner.

Sälja saker på tradera, Ikea säng sultan

Ibland är folk ute efter specifika saker och stilar. Sådant kan man tro hopp och kärlek daniel köpa begagnat. Skriv ut om det gäller ett Shabby Chic nathalie mattsson set.