risnudlar i olika varianter eller bara hänga i baren och ta en öl eller en drink. Fokus ligger på grönt och säsongsbetonat, och på köpet kommer vacker utsikt

över Stockholms inlopp med Djurgården på andra sidan vattnet. Brännkyrkagatan 93, Södermalm Romantiska Paris-vibbar fyller den här luftiga bistron som finns att hitta i en gammal brandstation på Krukmakargatan vid Mariatorget. Heleneborgsgatan 15, Hornstull/Södermalm Johanna. Succékoncept med generösa öppettider, bockholmens kvarterskrog, syskon till, nybrogatan 38 på andra sidan stan, har blivit en riktig succé med sina sydeuropeiska influenser. Förvänta dig mycket folk och stimmig miljö. Här hittar du öppet kök, rotisseri, uteservering och - kanske bäst av allt - vällagade och prisvärda rätter såsom entrecote för 235. Nåväl, hamnade här på lunch tillsammans med bestie Mikaela och dottern en söndag och enligt Klang var det brunch så vi hängde bara. Menyn bjuder på bengalisk streetfood till hyggliga priser och väggarna är dekorerade i färgglad Bollywood-estetik. Visst är det mysigt att äta på plats, men det går lika bra att hämta med. Hornsgatan 82, Södermalm I gamla industrilokaler vid Mariatorget bjuder boutiquehotellet Hellstens Glashus på internationell atmosfär med vibbar av NYC. Hungrig i Hornstull eller småsugen vid Nytorget? Du hittar även en passande bar i mini-Korea-format. Götgatan 93, Skanstull/Södermalm restauranger södermalm hornstull Är du nyfiken på den japanska matkulturen izakaya, då har du hamnat helt rätt. Fotografiska stoltserar nämligen även med en Gulddrake-belönad restaurang där stjärnkocken Paul Svensson står för den kulinariska upplevelsen. Ringvägen 151, Södermalm På välbesökta lilla Gossip nära Nytorget kommer inspirationen från Brick Lane, Londons "Lilla Bangladesh". Dagtid är det lunch och fika som gäller i gallerians ljusgård (som på helgerna förvandlas till nattklubb och sommartid är restaurangens takterrass en riktig Söder-oas i utelivet. Såväl lunch- som kvällsbuffé serveras, men på kvällar och helger är den extra stor. 2018 TripAdvisor LLC Med ensamrätt. Mitt i restaurangen ligger baren, som brinner för tequila och mezcal. Restaurang Stockholms hetaste restauranger just nu Restaurang Stockholms bästa restauranger för en wow-upplevelse Bar Guiden till budgetbarer i Stockholm Restaurang Guiden till mysiga restauranger i Stockholm Frisör Guiden till Stockholms bästa frisörer Restaurang Prisvärda restauranger i Stockholm Restaurang Den kompletta guiden till Stockholms bästa brunch. Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska! 65kr och det var en otroligt stor portion. Här hittar du restaurang och tre välbesökta barer med varsin inriktning. På själva menyn hittar du europeiska klassiker i stil med skaldjursplatå, charkbricka och väldigt mycket mer. Äggsallad var majonnäs och ägg, lägg till ännu mer fett i form av avokado så förstår du hur mätt jag blev. Wollmar Yxkullsgatan 13, Södermalm Visst kommer du lite närmare himlen på den här vassa finkrogen högst upp i Skrapan.

Södermalm Zinkensdamm framstår kanske inte alltid som den mest kulinariska av foster vecka 16 bilder tunnelbanestationer. Och vill du komma ännu lite högre upp rent fysiskt finns dessutom en skybar med barmeny och trevliga cocktails att avverka en trappa upp. E våningen bjuder Himlen på svenska gourmetsmaker som även de skjuter i höjden. Signerat kända krögare från bland andra Museet och Franska Matsalen. Kombinera shopping med sushi på Götgatsbacken. Södermalm Tabberaset Svenska rätter på spännande vis En liten doldis högt upp på Folkungagatan där man kan festa loss på svenska smårätter i modern tappning. Hon älskade dom så varför ska egentligen jag klaga. Södermalm, men precis vid uppgången lurar faktiskt den här vardagslyxiga finitalienaren med skön medelhavskänsla.

effektiv hostmedicin Pannkakor, linje Tio prisbelönt tammsvik konferens cocktailbar, kombinerar man här dessutom stimmig restaurang och bar med omtyckt mataffär och delikatessbutik. Annars hittar du allt från dumplings till friterad anka på menyn. Nu blev granola mer som korvstoppningsdessert.

På kvarterskrogen Warung i Hornstull serveras indonesiska rätter lagade på lokala, nordiska råvaror och här kan man även sippa på exotiska och smakrika drinkar från baren.Restaurangen är trendriktigt avskalad och väldigt populär - så kom i tid om du inte har bokat bord.