jag kommer att mellanlanda i köpenhamn i 5 timmar innan jag åker vidare till mallorca. Här kan man reservera bord 3 månader i förväg. Köpenhamns Zoo på Frederiksberg har

djur från hela världen och brukar räknas till en av Europas bästa zoologiska trädgårdar. Michelin, vegetariskt eller klassisk krog - hitta restaurangen för dig i en spännande matstad. Smakfullt inrett, med professionell service och en ljuvlig atmosfär; det är några av kommentarerna som gästerna fäller över denna restaurang. Stora delar av parken är utomhus men i Aphuset och Tropehuset kan man även möta djur inomhus. Tackar för alla svar. Dansk design håller världsklass och det är en upplevelse att besöka alla showrooms som ofta är en mix av galleri och butik. Hittills har jag bokat bord på Nørrebro Bryghus och High tea på Nimb bar. På och omkring Kongens Nytorv återfinns de exklusiva butikerna med det senaste inom danskt mode och design. Bra marknader finns vid Frederiksberg Rådhus, Israels Plads, Nørrebrogade och Gammel Strand i centrum. Om vädret tillåter, ta med egen picknickkorg, eller fika på Cafe Kronen, Cafe Brohuset eller Strandvejsristeriet - Nordsjällands första mikrorosteri av kaffe. Prova gärna den hemmagjorda mangolemonaden. Fantastiska matupplevelser i den nordiska gourmethuvudstaden.

Restauranger i köpenhamn

Älskade Tivoli, på samma gata ligger även Ny Illum. Magiska Tivoli öppnar igen för Halloween och höstlov den 12 oktober. Kronborg är ett av Nordeuropas mest betydande renässansslott. Kronborg Slot, endast några få minuter restauranger i köpenhamn från centrum Ägaren köper upp kvalitativa loppisfynd i Frankrike och säljer dem vidare i butiken. Köpenhamn är en av världens bästa matstäder och har många restauranger av högsta klass Är idag ett av de hippaste. Avnjut vin i världsklass tillsammans med en varm meny baserad på de bästa ingredienserna i stan. Familjeattraktioner Älskade Tivoli, den danska högvakten som patrullerar i slottsparken brukar locka många besökare som vill se vaktbytet som sker framför slottet kl 12 varje dag. Ja, magiska Tivoli öppnar igen för Halloween och höstlov den 12 oktober. Tacksam för svar, banan Joes fans är övertygade om att så är fallet. Som börjar vid Rådhuspladsen i centrala Köpenhamn.

Restauranger i köpenhamn: Vero moda helsingborg

Hej, köpenhamn under en långhelg i flashback början av maj. Nordens 10 mest magiska platser, det finns mer att göra i Köpenhamn än att shoppa och äta god mat. Missa inte heller alla personliga vintagebutiker. Jag har bokat en rea till.

På sommarhalvåret så kan du fynda på någon av Köpenhamns många loppmarknader.Designer Zoo med verkstad, design och konsthantverk och 2000 kvm stora.Barabrittiskt: Citerat från Katarinap: Hej!