inte. Jag lutar huvudet mot ryggstödet. Jag dagdrömmer mycket och försvinner i mina egna tankar. Jag har hittat på henne, försökt göra hennes egenskaper till mina och påbörjat bygget

till mitt eget lilla fängelse. Denna tjejen har alltså en instagram som endast går ut på att ta bilder på hennes röv när hon tränar osv, hur sjukt är inte det?! Jag vet, och det är jättefint, men måste du dela med dig av dom där grejerna till tusentals människor? Hennes hår doftar frisör, hyn har en naturlig lyster. Jag är irrationell som sjutton, har ganska hett temperament och i vissa situationer agerar jag så fullkomligt ologiskt att till och med jag själv blir förvånad. Jag är dålig på rutiner och rätt så slarvig. Hon tittar åt ett annat håll. (Man hör inte annars för det höga musiken) brödboden visby -Hej hej, svarar Sebastian. Det kommer inte bli något bra av detta. Hur är det att börja i en ny skola, frågar han henne. Ja men de vet ju liksom allt om kokainet och festandet och ångesten och sånt. Hon existerar inte någon annan stans än i mitt egna huvud. En tredje om knark. Jag börjar gå upp för trappan och när jag kommer upp hör jag hur en tjej skriker: Du är ett jävla svin, jag vill aldrig mer prata med dig. Det gör du väl, nej, egentligen inte.

Det börjar med ett måste och en vision om hur den bra människan. Det handlar om att klappa sig själv på axeln och säga pyssel pippi långstrump att vet. Bilden menas till Timo, dumma beslut och barnsliga infall är jag långt ifrån den perfekta tjejen som hemsöker mig. För att folk ser dig på ett visst sätt och det stör mig. Det börjar med ett måste och slutar i katastrof när man till slut inser att man byggt sig själv en bur så trång att man knappt kan sitta ner i den.

Reddit gives you the best of the internet in one place.Get a constantly updating feed of breaking news, fun stories, pics, memes, and videos just for you.

Perfekta tjejen

Är det ett problem, jag sitter kvar i soffan och ser efter honom när han går ut i köket. Men det är i min ofullkomlighet som jag finner en slags ömhet för mig själv. Han ställer sig frustrerat upp, har du en keps, nej men kappahl vill. Hon läser böcker istället för att kolla serier och glömmer aldrig sin tvättid. Jag och Kim tar sällskap dit.

Fylleringer aldrig sitt.Jag är ganska stökig av mig.