folkhögskolan I måndags gjorde Caroline Brun sin första arbetsdag som rektor på Sommenbygdens Folkhögskola. Singelolycka på Mjölbyvägen En trafikolycka inträffade vid klockan.20-tiden på tisdagseftermiddagen på Mjölbyvägen. Det var

strax efter.30, i dag måndag, som räddningstjänst larmades till platsen. Tranåstjej skakad efter explosion i Oslo Strax före kl 16 på fredagen inträffade en kraftig explosion i Oslo. Tjuv eller tjuvar har brutit sig in i en BMW och stulit krockkuddar. Hon gjorde film om MB Rockers Johanna Aust har gjort en film om MB Rockers. Stöld på skola En stöld har polisanmälts vid Västra Vux, Järnvägsgatan i Tranås. I mars räknar de med att öppna för allmänheten. Här kan du se flera bilder, i ett filminslag, från brandplatsen i natt. Brand i lägenhet släcktes snabbt Vid Vid.30-tiden på torsdagen larmades räddningstjänsten till en lägenhetsbrand i Stoeryd. De öppnar ny klubb i Tranås I helgen är det premiär för Klubb boom i Tranås. De båda ska börja gymnasiet i höst, men innan dess bestämde de sig för att åka iväg på en tre veckors resa till Hastings i England. Kommunstyrelsens arbetsutskott lämnade över ärendet till kommunstyrelsen utan eget yttrande.

I dag, fredag, sju personer flydde från lägenhet Sent på onsdagskvällen utbröt en brand i en lägenhet på Nygatan i cenrala Tranås. Det är en känslig punkt och många är osäkra. Onsdag, det är en kvinna badland halmstad bosatt i Tranås som gör TranåsPosten uppmärksammad på problemet. En dryg kilometer öster om centralorten körde en personbil av vägen.

Örebro slott är en del av vårt kulturarv och förvaltas liksom många andra historiska byggnader utav Statens fastighetsverk.Besöksverksamheten på slottet drivs av ett slottsprojekt och vill du komma i kontakt med oss maila till eller ring turistbyrån växel.


Örebro slott spökvandring, Mammafitness gravid app

Sturebadet saltsjöqvarn Örebro slott spökvandring

50tiden på lördagen har en misshandel ägt rum i samband med en fotbollsmatch i Ängarydsskolans gymnastikhall. Misshandel på boende Vid 22tiden på måndagskvällen anmäldes en misshandel på ett boende på en mindre ort i Aneby kommun. Stal tuggummi för 7 500 och försvann från butiken I söndag vid 15tiden stal en man tuggummi till ett värde av 7 500 kronor. Fackeltåget mot varsel och den arbetsmarknadspolitik som förs. Det visade sig vara en rökutveckling på grund av torrkokning. Man bröllopspar misstänkt för stöld hos äldre På tisdagen har det anmälts flera stölder hos äldre personer. Tidigare har miljö och hälsoskyddsnämnden sagt nej till detsamma.

Helena Jonsson ny landshövding i Jönköpings län Helena Jonsson i Tranås blir ny landshövding i Jönköpings län."Familjen Annorlunda" inte så annorlunda Det känns surrealistiskt att se och framförallt höra sig själv.