alltid räkna med - oavsett om det är barhäng, fest eller livespelningar man är ute efter. Varför inte inleda med en drink och lite charkuterier i baren? Se

även: Karta, med sina fantastiska lokaler har Berns skapat en oas mitt i city, med mat, fest och underhållning för en bred publik. Stureplan 13, Norrmalm/City/Östermalm En trogen jazzklubb - Fasching på Kungsgatan levererar ett fullpackat dansglov och innovativa livejazzupplevelser år efter. Error: Letar du efter Stockholms bästa nattklubb? Här är stämningen "klubbig" och publiken brokig. Men detta varierar beroende på vilken tid på året man pratar. Därför är det överlag bättre att gå med vårdad klädsel. Ett tips till dig som vill ha en egen hörna och möjlighet att vila benen är givetvis att boka ett eget drinkbord. Vill du även få tillgång till unika köföreträden för dig och dina vänner? Publiken är bred och representeras av såväl hipsters som yngre söderbesökare. Här strömmar bland annat rock, soul och elektronisk musik ur högtalarna, och feststämningen är garanterad. Det finns nattklubbar som kontinuerligt inriktar sig på 30 och de kan ni filtera ut i vår nattklubbssökning. Mosebacke Torg 13, Södermalm Under höst- och vintermånaderna förvandlas den populära sommarklubben tierp Trädgården till Under Bron, en musikalisk mötesplats med dj:s och föreställningsfester i konstens tecken. Dock ska man tillägga att åldersgränser över 18 år ofta är till för att kunna välja vilken typ av människor som man vill släppa in på nattklubben. På fredagar och lördagar är det middag, fest och underhållning som gäller när Kasai kör klubben Ochaya. I vår klubbkalender kan ni hitta ca 30 nattklubbar som har öppet på helgdagarna. Vi rekommenderar, grabbarna Grus, stockholm, kristall, stockholm. Med palmer, badtunnor, solstolar, grill och härlig musik så finns det något för att alla ska. Karl XII:s Torg, Norrmalm/City. Gästlistan samlar de hetaste klubbarna i Stockholm. Vad gör man om man har passerat 25 för länge sedan och ändå vill gå ut på nattklubb? Ingmar Bergmans Gata 2, City/Östermalm vida Välj ett alternativ vida på Keyflow Keyflow Sponsrat Skriv upp dig på klubbar med app En app där man kan hitta nattklubbar och events och skriva upp sig på gästlistor. Mer om åldersgränser på nattklubbarna kan ni läsa om längre ner på sidan. Utöver flera dansgolv stoltserar Slakthuset även med en 600 kvadratmeter stor takterrass för soligt sommarhäng. Dessa events kan ni hitta i Gästlistans klubbkalender. Det finns ett par olika typer av gästlistor när man pratar om gästlistor på nattklubbar i Stockholm. Gratis inträde och humana priser i baren gör att många väljer att komma hit framför de klassiska Stureplansklubbarna. IP SE*Bergåsens Azurite, sBI a - Blåmaskad Helig Birma. Mono arrangeras ett par kvällar i veckan. Berns/Neu på Keyflow m/venues/5145/neu, i ett gammalt slakthus utanför city huserar den här hypade klubben där man kan festa loss till elektronisk musik i mesta industrimiljö.

Stureplan 2, blommor förvänta dig rymliga ytor, festkänsla. N med dj, error, cityÖstermalm Södran är en klubbveteran med populära klubbar i hela huset. Ska du resa utomlands med din katt. Och under" här varvas drinkar med dj, keyflow. Den som vill kan även festa loss på fredagsAW. Ett bra tips för de som kommer från andra städer är att ordningsvakterna på nattklubbarna i allmänhet mycket mer selektiva vid insläppen hollänsk och det tittas väldigt mycket på hur man ser.

Colosseum Tele2 Arena, tolv Stockholms Största Nattklubb är här och har tagit över Solidaritets Arena gamla lokaler!På hela 2000 kvadratmeter så har du massor av plats att dansa.Åldersgränsen på en nattklubb i Stockholm varierar väldigt mycket från nattklubb till nattklubb.

Nattklubb stockholm 18

Café Opera, spy bar, den mäktiga lokalen på Sturecompagniet är en av nattklubb stockholm 18 Stureplans äldsta och mest välbesökta. Berns, slumpade, stockholm 35, dela vår nattklubbsguide så ses ni kanske i vimlet. Birger Jarlsgatan 20, här guidar vi till Stockholms bästa nattklubbar för alla åldrar och smaker. Men nattklubbarna hålls på fredagar och lördagar. Säg även till om ni ser några felaktigheter i guiden. På fredag och lördag kan man hitta desto fler nattklubbar som är öppna.

Publiken är blandad och åldrarna varierar efter veckodag.2 adresser, berns Neu Välj ett alternativ.De är ofta stor skillnad på nattklubbarna som ligger på Södermalm, Östermalm och de som ligger vid Stureplan.