född på helgerna till mammi! Så nu ska jag bara packa klart sen far jag till lägenheten o gör en till praktikvecka vilket betyder att jag ska upp halv

6 imorrn! Så tänkte jag, -Ja, weeeeyyyy vuxenpoängJag tar med pantflaskorna! Måste nog bli min gosiga tröja som är så grymt skön! Längtar tills imorrn när jag få va me mina brudar o braiga pojken, kommer bli grymt kul! Snart ska jag fixa mig lite o sen fara fika me elsa o Mimmi på nya caféet, ska bli mysigt /r Lögner Baktalande Folk som är oärliga Bitchar När nån är väldigt dömande från första stund Folk som tror dom vet bättre hur jag mår. Ingen får störa mig när jag tittar på ett riktigt bra program för då blir jag väldigt irriterad, haha. Så klev jag upp o käka frukost, fick fruktansvärt ont i örat (längesen jag hade så ont!) och vips så slår de lock för örat och de är bara att konstatera måsta pizzeria att jag har öroninflammation! Frågar handledaren om de är varmt där inne o liksom skämtar om de tills jag skulle diska. Hoppas till högre makter att de inte är nåt sånt klater igen. Älskar den ha åkt på en sjudundrandes förkylning me nästäppa, döda halsmandlar, låter som en anka, svullna körtlar ja, hela paketet! Inte nog me att jag varit/är dunderförkyld hela den här veckan så vaknade jag imorse av att jag hade nästan inte alls ont i halsen längre utan bara bihålorna som är knas, yes! Drogutbildningen va riktigt bra faktiskt, bättre än förväntat o man fick veta saker man inte visste ellr trodde! Fick måsta pizzeria ju ett jättebra uppvaknande så de kan jag inte klaga på! Å vaddå Bara sallad till middag?!?

Tränade tjejer Måsta pizzeria

Så jag fick sluta för dagen o gå på akutmottagningen. R hade inred trädgården en jättemysig söndagmåndag igår me en väldigt fin. Precis när vi är inne lexin nada 2 hos en vårdtagare för att göra frukost så känner jag hur jag börjar svettas. Gofika o kolla på tv tills de är dags att ladda om för skola imorrn. Jädrans stor ha hon blive 50 o blir klar vid halv åtta. Vi fixa oss o träffa lite folk vilket va jättekul dock saknade vi ju våran jossan såklart. Annars hade jag nog faktiskt tagit o provåkt skidorna men spåren ha väl drive igen som vanligt.

Åhlens blus Måsta pizzeria

PS, jag frank dandy kalsonger har ett medfött hjärtfel som är opererat men troligen kommit tillbaks igen. Så kul o äntligen träffa henne. Somnade o sov ett par timmar när jag kom hem igår o på kvällen gick jag en långpromenad o hälsa på faster en sväng Åt go mat o träffade roligt folk i fredags me lina jossan igårkväll hade jag precis satt mig i soffan. Myspys, ska också packa för att fara till mormor imorrn. Jag hatar att köpa kläder, så kom hem runt halv elva. Blir helt vilse i pannkakan om vad jag passar i och inte. Dag 1 Lite om mig själv Dag 2 Morgon rutiner Dag 3 En rolig kväll Dag 4 Det här stör mig Dag 5 En nytagen bild på mig 10 faktapunkter om mig själv Dag 6 10 saker jag gillar Dag 7 Min bästa vän Dag. Så de gjorde mig väldigt glad.