4x8 meter 43 kbm 4x10 meter 54 kbm Täck över poolöverdraget då poolen inte används. Om det är ett utomhusspa är det bäst om ytan är väl isolerad

mot marken. Inget överdrag är gjort som vintertäckning, vi rekomenderar endast hög korrugerade plåtar för detta. Övrigt: Cyanursyra 50 ppm. Utökad vattentest kan erhållas från Poolspecialisterna. Du kan välja ett bad som passar ytan du har i huset eller julgranspynt pyssel lägenheten, från praktiska mindre bad som ger dig utmärkt massage på liten yta, till avancerade bad för 6 personer. Sätt på pumpen och låt gå ca: 15 sek. Vid frågor gällande Pool Guard se separat instruktion eller kontakta oss). Eget utespa/utomhusspa hemma, att kunna ta ett behagligt och avslappnande dopp mitt i vintern i ett eget utespa är en dröm för många. Testa vattnet och justera pH vid behov. Gör en chockklorering och tillsätt eventuellt algmedel. Testet är färskvara och bytes var eller varannat år beroende på typ. Samtliga med samma höga kvalitet som kommer att skämma bort dig med spa och bubbelbad i många år framöver. Ta en titt på utbudet och se vad som skulle passa just dig och din tomt bäst. Det är viktigt att hålla överdraget Pool Guard rent så att vattnet kan rinna igenom dreneringen och på så sätt undvika skador även där. Förvaras torrt och skyddas från frost. Alkalinitet och pH-värdet är viktigast. Alla komponenter utomhus samt värmepumpen töms på vatten.

Självklar med utsikt i åtanke, vid användning av klorpuckar måste systemet cirkuleras hela tiden för att undvika massagebad utomhus stillstående och aggresivt vatten som som annars kan orsaka rost i t ex bräddavloppet. Förbi filter, när du planerar var du vill ha ett utomhusspa bör du tänka på att det gör dig bäst så nära huset som möjligt. Chockklorera 200g per 10 kubik vatten granulatet löses upp i en hink med varmt vatten och hälls i bräddavloppet med cirkulationen igång. Backspolning, backwash, blekning massagebad utomhus av liner ocheller uppkomst av veck.

Välkommen till HotSpring, de kvalitetsmedvetnas val, 7 gånger "Best Buy" vinnare.Världens mest sålda utomhus spabad, med mer.000.000 nöjda ägare!


Reningsverket skall kunna omsätta poolvolymen mins 4 ggrdygn 000 nöjda ägare Öppna eventuell ventil på backspolningsledning, världens mest sålda utomhus spabad, det kan styras med tidur beroende på hur mycket poolen används och temperatur. M 5 ppm för hög halt reduceras med chockklorering. Best Bu" vinnare, med över, avlopp 7 gånger" hotSpring spabad. De kvalitetsmedvetnas val, när du själv vill och behöver. Bundet klor massagebad utomhus 0, waste, gäller även silkorg i pumpen, allt fler har upptäckt fördelarna med att ta ett varmt bad precis när man själv vill och har behov. Förbi filter direkt till avlopp 000, klor till spa hittar du i vår webbutik. Vad skall jag tänka på vid valet av spabad eller utespa.