Korosh Kananians, 26, exflickvän bor hos dem med jämna mellanrum. LÄS MER: Överraskande bröllopslycka för Martin Timell, laila Bagge är en mycket känd person som ofta medverkar i media.

Han är 27 och jag snart. "Snälla låt inte denna fina kärleksförklaring bli en tråd om åldersskillnaden, länge leve kärleken skriver en person. Han skulle säkert tycka att det var kul att vara här, men han hade aldrig velat vara här ute i studion bland alla kameror. En annan vill inte att kommentarerna ska handla om just åldersskillnad. Laila Bagge är aktuell som en av deltagarna i jubileumssäsongen av Let's dance som har premiär på TV4 på fredag. För det kan vara att jag säger: Det här verkar skitkul, kan vi inte starta ett företag? Exempelvis kommer hon ta upp deras eventuella barnplaner. Glöm inte att följa Nöjesbladet på Facebook för fler nöjesnyheter. LÄS MER: Maddes svärmor tar barnen nu är det Eva O'Neill som styr.

Korosh vill inte vara offentlig, tidigare i veckan gjorde Laila Bagge klart att hon inte hoppades på ännu en romans i den nya säsongen av Letapos. De hade träffats under inspelningarna av Letapos Är Laila Bagges nya kärlek, har setts gå hand i hand. Skrev Laila Bagge på sin blogg. Men han har avböjt att prata om laila bagge pojkvän sin nya kärlek laila bagge pojkvän 24, i podcasten Värvet intervjuas hon, efter genombrottet i TV4, enligt uppgifter till Nöjesbladet träffades de på en bar i december och nu döljer de inte längre sin kärlek. Nöjesbladet har varit i kontakt med Lailas nya pojkvän Korosh över telefon. Laila Bagge om stödet från pojkvännen. S dance, lÄS MER, det är 18 år emellan oss och självklart kommer barnfrågan ständigt upp när det pratas om förhållandet.

Korosh, 24, är Laila Bagges nya kärlek.Enligt uppgifter till Nöjesbladet har de träffats sedan strax innan årsskiftet.Vi har valt att hålla detta privat, säger Laila till Nöjesbladet.


Hyra bil europa Laila bagge pojkvän

Tänk över det i två veckor. Anja Pärsons smärtsamma uppbrott med Filippa. Enligt uppgifter till Nöjesbladet har de träffats sedan strax innan årsskiftet. Det är sådant jag ska vara öppen med och prata med om i programmet.

Nöje 17:25, korosh, 24, är Laila Bagges nya kärlek.Det var Laila som ville ha med sambon i ett affärsprojekt kring ekologisk hudvård.