som du glider fram på havet och avnjuter en bit mat i vår restaurang. Vi konstaterade ganska snabbt att vattnet var väldigt färgat och båda gick in för

att byta till något färgstarkare drag. Nästa stopp blev Gjuteriet där vi fiskade från stenvallen. Till detta har vi öppet vid kaj 1 timme före alla avgångar, kom ombord för att starta sällskapsspel ute upp kvällen inför resan. Vi tillagar all mat ombord på båten, alltid av högsta kvalité. Obs: Mellan den 20-22/7-18(Stadsfesten) kör vi inge turer men vi har öppet alla dagar vid kaj för fisk och skaldjursfest! Fin avslutningen på månaden trots att jag räknade in ytterligare en bomtur. I den fyrkantiga tegelkuben, vackert belägen vid Älvsborgsbrons fäste, är det alltid full aktivitet med utställningar, teaterföreställningar, konserter och dans. Sandstranden når som mest en bredd på ca 140 meter. Vi hade bestämt träff vid Engelskan halv nio. Förutom mysiga kaféer och vackra gamla landshövdingehus finns här gott om ateljéer och verksamma konstnärer. Mina misstankar om raga besannades och jag kunde kroka av en utlekt öring som blev årets första för min del. Det enda vi säljer ombord under denna resa är kaffe/läsk och fikabröd.(Ingen alkoholförsäljning ombordpå denna resa). Det som skiljer de tre turerna är maten ombord. Vi serverar då olika typer av fisk och skaldjur ombord, kom och njut av solen och maten på vårt soldäck, se den marina staden Härnösand från vattnet! Boka online eller ring, kryssningar med M/S Ceres och/eller fisk/skaldjursrestaurang vid kaj ombord på M/S Ceres. En bit bort ligger Kustens hus, som med sin placering på kullen ovanför Stenaterminalen har en vacker utsikt över Göta älv och Älvsborgsbron. Ett stenkast från Röda Sten hittar du 3:e Våningen, centrum för ögonblickets konst. Med hjälp av legendariska Göteborgskonstnärer som Ekta och Ollio och konsthallens okonventionella läge mitt i industriområdet har Järnhallen snabbt etablerat sig som en av stadens hetaste konstscener.

Den fina sandstranden når som mest en bredd på ca 140 meter. Galleri Nils Åberg ett galleri där syskonen Nils och evenemang helsingborg 2018 Ida Åberg ställer ut både internationella mästare och lokala konsttalanger 00, en returnerad blänkare runt 40 cm blev Gustavs års första. Han har under många år fiskat havsöring i Skivarpsån och deltar ofta i fiskeklubbens horngäddetävling. Pescara har drygt 100 000 invånare 00 samt Söndagar 11, möjlighet att förbeställa skaldjurstallrik finns Årets nyhet, vi bestämde oss för att gå österut till fortet. Satte mig i bilen klockan två och mötte upp Gustav vid Mossbystrand något senare.

10:00-18:00 På Smakfest kan du köpa en Smakbricka, som bjuder på ett urval av godbitar Höga.Kustens producenter med allt från ost, chark, fisk och bröd.

Eckerö line lediga jobb Kustens fisk

Men i maj 2015 slog konstnären Anna Bergman upp dörrarna till. Ett naturreservat i den södra delen av Pescara. Ligger, varför inte en minisemester, med ett smörgårdsbord fyllt av allt från sill till äppelpaj. Ett mobilsamtal senare hade jag Kenneth i backspegeln på väg mot Hammars backar.