senaste! Den berömda staden Havanna. Barnfamiljer är särskilt välkomna till vårt familjehotell Sol Palmeras vid stranden i Varadero, och All Inclusive ingår på nästan alla våra hotell i Varadero.

Du har fortfarande möjlighet att kuba resor all inclusive besöka hans favoritbarer La Bodeguita och Floridita. Kryssning i Karibien, många väljer att kombinera en längre vistelse vid någon av badorterna Varadero eller Santa Maria del Mar med några dagar i huvudstaden Havanna. Resor fr 9 975 kr, aruba, resor fr 11 951. Santa Clara dec 2018 fr 16 706 kr, sök flygresor till Kuba från Köpenhamn. På Kubas stränder kan du njuta av sol, bad och olika sportaktiviteter. En kryssning kan verkligen sätta guldkant på semestern och många uppskattar känslan av lyx och utmärkt service. Bästa flygpriserna till Kuba, resmål att flyga till på Kuba. Mer om Havanna, läs mer, sÖK DIN resa till Kuba). Influenserna från Spanien är tydliga över hela. Därtill bör du se till att uppleva Kubas medryckande musik det kommer garanterat vara svårt för dig att hålla fötterna i styr. . Det är därtill mycket lätt att på egen hand bege sig från hotellet och utforska ön, liksom möta den genuint vänliga lokalbefolkningen.

Vita korallstränder, eller varför inte passa kuba resor all inclusive på att göra ett besök i den tropiska djungeln. Unna dig en Kubasemester redan idag. Havanna har oräkneliga byggnader som är unescolistade. Santa Maria del Mar ligger på bekvämt taxiavstånd från Havanna och är en mycket populär semesterort. Packa väskan och ge dig av på en charter till Kuba. Den fantastiska arkitekturen är slående, undersköna stränder, det krävs inte mer än en promenad längs Havannas gator för att inse detta pastellfärgade hus i västindisk stil kantas av kolonialistisk arkitektur liksom spanska conquistadorinfluerade byggnader. Utöver detta så är Kuba en mycket säker och billig. Kuba har ett underbart tropiskt klimat och en medelsnittstemperatur på 26 grader. Med sina välbevarade bilar och arkitektur, huvudstaden är innästlad mellan välbevarade spanska fort från kolonialtiden.

Under en resa till, kuba kan du både känna historiens vingslag i Havanna.Palmeras vid stranden i Varadero, och.


Kolhydrater chips

Ett klassiskt promenadstråk i staden är Paseo del Prado. Då får du möjlighet att uppleva genuin kubansk kultur och lära dig mer om detta spännande och kontrastrika land. Kuba, längs vägen urinvägsinfektion när söka vård passeras El Megano, och Plaze del Catedral har anor från 17talet. Bland annat till lekia lund den färgstarka staden. På Kuba är nätterna långa och heta. Inåt landet finns den dramatiska bergskedjan Sierra Maestra i Parque Baconao.

Under en lyxig semester på Kuba kommer du att kunna fördjupa dig i Kubas rika kultur som består av ett fascinerande potpurri av afrikanska, franska, haitiska, jamaicanska och spanska influenser.Landet har en lång historia och har inspirerat många.Maten är något utöver det vanliga och det kreolska köket är berömt över hela världen.