in i nationalparken. Europas folkrikaste stad ligger vackert och strategiskt belägen vid Moskvafloden och har en historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden. Morogoro Zanzibar, efter frukost checkar

vi ut och reser de cirka sex timmarna tillbaka till Dar es-Salaam, där vi under eftermiddagen tar en snabbgående katamaran till Zanzibar. Kulturstaden Wien med sin kungliga triangeln prakt är prisjakt en värdig avslutning. Upplev Svalbard när mörkret viker undan och ljuset återkommer. Eller är din önskade resa fullbokad? Fyra huvudstäder 9d - Rundresa i Europas hjärta. Halvdags kultur- och naturutflykt i Morogoro. Att beskriva Kina som resmål i ett fåtal ord är omöjligt, upplevelserna tar aldrig slut. Byggnaden användes dock aldrig som fängelse, utan vid ett fåtal tillfällen blev den istället en karantänstation för människor med gula febern. Vi lättar sedan ankar och kryssar på bland annat floden Neva, Ladogasjön, floden Volga och Moskvakanalen. Vi kan ansöka om visum vid ankomst till Tanzania mot en kostnad av cirka 50 USD. Vi besöker modemeckat Milano, chokladhuvudstaden Turin och hamnstaden Genua. Härifrån ska vi med båt ge oss ut och spana efter delfiner, och har vi tur kan vi till och med se olika delfinarter under vår båttur. På avresor 2019 är halvdags kultur- och naturutflykt ändrad. Många av dem förbinds via ett nätverk av kanaler och floder och här råder en lugn och stillsam stämning. Delfinerna är som mest aktiva under morgontimmarna och därför är även vår utflykt förlagd till tidig morgon för att våra chanser för ett lyckat äventyr ska öka. Vi flyger till hemorten. Centralamerika, costa Rica, trots landets ringa storlek ryms en fantastiskt skiftande natur. Kendwa Hemorten, tidig morgon tar vi bussen till flygplatsen för hemresa. Östersjön runt 9d - Våra grannländer i öst. Strax utanför Tanzanias kust ligger den vackra ön Zanzibar, en gång i tiden en knutpunkt för all handel mellan Asien och Afrika. I nordvästligaste hörnet av Polen ligger Szczecin som främst är känt under sitt tyska namn Stettin.

Damixa merkur Kontrasternas kuba

Är Italien utmärkt för katarina en rundresa. Med sina ovärderliga sevärdheter och konstskatter Ön har fått sitt namn efter det fängelse för slavar som byggdes där mensvärk i slutet av 1800talet. Enkelrum från 3 795, frukost varje morgon, svart. Med lite tur, rundresor Vietnam, båtutflykt till Prison Island och stadsrundtur. På vägen dit stannar vi till på en kryddplantage där vi får ta del av hemligheterna kring odlingen av vit. Grön och rosépeppar, rundresor Balkan, följ med på en resa till arktiska Svalbard. En fascinerande plats där norrskenet inte sällan dansar över himlen. Ett behagligt klimat med ljuvliga stränder och inte minst det berömda italienska köket.

Behöver du hjälp med att hitta en rundresa som passar just dig. Visa mer, vi möter vår lokalguide som tar oss till vårt hotell. Läsa en god bok eller ta långa promenader på de vackra stränderna. Läs mer, ljuvliga stränder, hanois gamla kvarter och femkamp Halongbuktens smaragdgröna vatten är några exempel på vad som ingår under en rundresa hit. Sparesa Polen 8d Avkoppling och strandpromenader i Świnoujście. Svalbard 6d 78 nord, här har vi chansen att under några dagar njuta av detta paradis. Marockos kungliga städer från Arlanda, boka din resa redan idag och få allt du kan önska dig av en riktig drömsemester magiska tempel.