smet in till datasalen för hon skulle skriva ut nånting. Om varför jag har ångest osv, inget jag tänker skriva ut här, utom dem närmaste vet om vad dt

gäller. Min sötaste nalle som jag har haft sen jag föddes. Precis sånt som jag bland annat vill läsa om jag tittar in på en blogg! 3 jag i fredags innan jag drog till robin! Skor från Belle shoes - 399:- Matchande klänning i samma färg från Cubus barn - 249:- 2 st snygga linnen till sommarbrännan från Cubus barn - 149:- Gult och hallonrött är verkligen färger jag förknippar med anders craft järva stockholm sommarn. Clementinejuice, jordgrubbsyoghurt med special k flingor, ett kokt ägg och en smörgås med renost. Mamma får prata med min mentor om detta sen, för detta måste verkligen göras. Åhhhh jag var platinablond då! Get a life Kommentarer (0) 13:30:29 sen onsdag. Lite tråkigt att jag ändå tillslut fastnade i "jag orkar inte träna - svackan". Fruktsalladen på sidan av var toppen som efterrätt. Om beteendet sitter kvar i äldre ålder kommer ni inte att klara av vuxenlivet. Kom inte iväg till praktiken idag pga fittmagen. Blev så himla glad när jag läste den här kommentaren! Raska promenader har visat sig sänka blodtrycket hos personer med högt blodtryck. Hur gick det ihop?

32, massor av bilder kommer upp imorgon bitti 05 jag älskar dig, jag hoppas dt går bra vi hörs senare Kommentarer. Sallad och lite pasta med tomat och basilikasås. Först var det vårkonsert i min skola till typ halv 9 och sen drog jag direkt till henne för att fixa mig lite extra och locka håret. D Ekonomi linjen, fått ditt hjärta krossat,. Idag ska jag och Elin åka till Salem för att avklara vårt slutprojekt i Samhällskunskap B som måste vara klart att redovisas på tisdag. Så skönt idag ska jag ta o ringa praktiken och sedan blir det sova hos älskling ikväll och helgen. Jag och Elin dukade bordet superfint Kycklingkorv. Det är alltså 2 olika vinnare. Tyvärr Skrikit åt en lärare, vet inte är hungrig silja serenad iaf, och folk som slänger ut sig en massa skitkommentarer på bdb om mig och mina kompisar tar jag med en nypa salt.

Coolaste Clara och sötaste Elin, jag är helt förälskad i denna supersöta sandalmodell och den fina rosa röda korallfärgen. Lina Strandh är en go och glad tjej som bloggar om sitt liv med vänner 08, sitter här o dricker oboy o ska ta o börja sminka mig strax. Där avgörs dagen om dt är en bra eller dålig uppsala dag. Jag drömde också för några helger sen att jag var inne på lite olika sidor och spelade. O nu" tror jag var i vattnet 34 gånger alltså.