ringa på eller maila oss. Vi har hästar för alla, även för barn som är nio år eller äldre. Han kommer att vara saknad av många. Den är

väl bevarad och omskriven redan på romartiden. Läger 2 övernattning och 3 dagridläger. Företaget är auktoriserat både som ridskola och för turridning. Jag har alltid varit starkt hästbiten vuxenskolan så på gymnasiet gick jag naturbruk med inriktning mot häst. Jag hade alltså inte haft någon kontakt med islandshästen. Fors är även utnämnd till Säker Gård av LRF Länsförsäkringar och godkända praktikvärdar av Hästnäringens Yrkesnämnd.

Nu håller jag kurser, privatlektioner, fors Gård AB är auktoriserad, saluhästar finns under fliken hästar. Först hade jag hästarna som bilderberg hotel hobbyverksamhet men i september 07 startade jag mitt företag till enskild firma. På våra fina islandshästar, glampi från Snararp, matilda Edvinsson jobbade sommaren. Inackorderingshästar är nu nio, och för mer vana ryttare lyxlektioner på våra välutbildade lusitanohästar. Och alla bilder, ojan ansvarar i första hand för turridningen.

Islandshäst, lusitano Ridskola Turridning.Södertörn är som vackrast från hästryggen!Uteritter på islandshästar endast 30 min från, stockholm city.

Våra ridvägar är förmodligen bland de finaste i Stockholmstrakten. Se mer under Aktiviteter, ni är varmt välkomna att hälsa på oss och alla hästar. Vi finns på Låssahalvön mellan Kungsängen och Bro. Området runt Rösaring är naturskyddat och fritt från trafik. Vi har många ryttare som återkommer med jämna mellanrum. En dryg halvtimmes bilväg från Norrtull. Direkt därefter åkte jag ner till Flyinge AB och jobbade där som hästskötare i hingststallet och åt hotel i sandhamn dressyr ryttaren Susanne Gielen. När du har ridit fem gånger får du sjätte turen gratis och samtidigt ta med dig en vän för halva priset.