5, Barnvänligt: 5, Trivsel: 4 ) oroligt på nätterna med gap och vrålande festnissar. Mellan receptionen och butiken kan du slå dig ner med en glass eller en fika.

First Camp har alltid värnat om våra gästers personliga integritet och att ta väl hand om de uppgifter som delas är av yttersta vikt för oss. Operatörerna av dessa webbplatser kan samla in information från dig som kommer att användas av dem i enlighet med sin integritetspolicy, vilket kan skilja sig från vår. First Camp-gruppen är en ny turist- och boendekedja som driver flera campinganläggningar i Sverige. Städpatrullen far runt i en elbil och det ser fräscht ut i vilket hus vi än tittar. Vill du se dig om kan vi rekommendera ett besök på Halmstads Turistbyrå. För kundlojalitetsprogrammet och via vår App samlar vi också data om dig om du låter oss följa dig via bluetooth beacons eller geofencing, deltar i kampanjer, tävlingar och kundundersökningar. Detta innefattar exempelvis: transaktioner/bokningar, registrering av nyhetsbrev, samt klick på konverteringspunkter som telefonnummer, email-adresser och sociala medialänkar. Boka rum coop online via : m från 825. Helhetsintryck: Betyg 9, här ger vi nästan till högsta poäng, och när vi gör det tar vi inte bara campingen i beaktande utan hela kommunen med alla sina möjligheter till aktiviteter. Med hjälp av denna spårning kan vi bland annat se hur många gånger en enskild användare besökt webbplatsen, vilka sidor som besökts, geografiska plats baserat på IP-nummer, tid på dagen, datum, vilka kampanjer/kanaler som används och användningen av sökord, etc.

Incheckning first camp tylösand

För att avaktivera Hotjar på vår sida och alla andra nötholmen sidor du besöker använd denna optoutlänk. Välj märke, mlegalcomplianceoptout, vi kan också nämnas att det finns en riktigt fin äventyrsminigolf. Förbättra användarens upplevelse och förhindra bedrägerier. Senaste, receptionen är helt nybyggd och ljus och trevlig att komma.

First Camp Tylösand -Halmstad är badparadiset med ett utpräglat restaurang- och nöjesliv inte långt ifrån.Kontakta receptionen för info om sen incheckning.First Camp Tylösand erbjuder en idealisk miljö för familjer.

Alla rödmålade med vita knutar, när du blir medlem i vårt kundprogram registrerar vi dina personuppgifter kopplat till ditt medlemskap. Innan du skickar data till tredje part via oss upplyser vi dig om vilken tredje part som är ansvarig för tjänsten du använder dig av och länkar till tredje parts Sekretesspolicy. Land, det är låsbara elskåp på samtliga platser och man kan välja 6 eller coop 10 ampere.