(Mini, Normal eller Super). Snöret ska hänga ut ur slidan. Jag redigerar i Imovie på min macbook air. När du har satt in den sitter den i slidan och

suger upp blodet så att det inte rinner. Sära på blygdläpparna med handen samtidigt som du lugnt för in den rundade änden av tampongen i slidan. En tampong är ett menstruationsskydd som placeras inuti slidan och som suger upp mensblödningen. Artikel, det finns ingen mödomshinna, många tror att det finns en hinna som täcker ingången till slidan. Du kan slänga Vuokkoset Organic Tampon i soporna eller i komposten. Då räcker det att du byter när du badat klart. Våra uokkoset Organic Tampong är helt biologiskt nedbrytbar och har utvecklats tillsammans med finländska Allergi-, Hud- och Astmaförbund. Det går lättast att försöka placera tampongen under de dagar då mensen är som rikligast. En tampong kostar ungefär 1-5 kronor styck. Hitta slidöppningen, den finns mellan urinröret och analöppningen, och för in tampongen. Vilken storlek du ska välja beror på hur mycket mens du har.

Då kan du prova att trycka in den lite till. Idacarlssonss priva" om du känner av tampongen sitter den sannolikt inte tillräckligt djupt inne i hur använder man tampong slidan. Sarahah där ni kan skriva in problem anonymt. Försök hitta en ställning som är bekväm för dig. Att använda tamponger påverkar inte slidöppningen och ingen kan se eller känna om du har använt tampong eller inte. Insta konto, tamponger köps hur använder man tampong i paket med flera. Mitt konto där jag säljer kläder. Idazcloset, då är det bra att du sätter in tampongen när du går och lägger dig och byter direkt när du vaknar. Ta ut tampongen och försök i lugn och ro placera en ny tampong djupare. Om du vet att du ska bada flera gånger efter varandra behöver du inte byta tampong efter varje gång.

Vi använder Talande webb.Det är ett hjälpmedel för uppläsning av text.

Du kan sova med en tampong. Om det går trögt att dra ut tampongen är den troligen torr och behöver kanske inte bytas. Hur mycket tamponger kostar beror dels på hur stort hur paketet. Kom ihåg att du inte ska använda tampong när du inte har mens. Mens, börja med att ta av plasten runt tampongen.

Du byter tampong när du tycker att det är dags, oftast när den är full med blod.Toxiskt chocksyndrom, i samband med tamponger.Om du bara har lite mens så att tampongen inte blir full kan det vara bättre att använda binda eller trosskydd istället.