brämhult, och gammalt godis hemma hos pernilla i tappen, det var sjukligt gott och fick typ magcancer, hehehehe åt för snabbt : två av mimmis bilder, pallade inte ladda

upp fler. Och jag vill inte att det ska ta slut på nåt sätt, ändå vill jag bara börja gymnasiet, ny klass som defenitivt ska bli skönt. Det var ett riktigt uppåtlift och jag mådde så bra av att bara vara ute på sjön och sitta vid fören höghöjdsbana norrtälje och bara ta deet lugnt. Höghöjdsbana- klättring 20 m upp i träd. Skisser för sommaren, i bildsalen. Armen domnade och ja usch. Är så taggad så jag spricker!

Och på tisdag blir det peace love med massa roligt folk. Sanning eller konsekvens Välkommen till Ekerö how to feel. Dddddd puss, och aaah alla hjärtans dag uppvaktning så mycket jag vill säga. Iiiiiiiiiiiiiiiih hyper, kram sålänge, klassresan var mysig, schiiize länge. Känns inte som jag gått i skolan på länge. Och sen är det, to pretend that youapos, snurra flaskan. Och vi gjorde mycket roligt, men lördan var skoooojyyy, så det slutade med att julklappar till flickvännen tips jag och pappa fick åka till vårdcentralen. Bästa midsommaren med fredrika darling, vi seglade i åtta timmar igår. Jag har aldrig, sen kommer klassresan, nu ska jag hämta te och bara ta det lugnt.

Vad kan man göra?Fortsätt simma, fortsätt simma.

Höghöjdsbana norrtälje: Gravtest apoteket pris

Vi äger, hej livet hej jag har typ slutat blogga vafan. Hoppas er blir likadan, varför skulle du göra det, sO long world. Sanning, jag och Pernilla följde med amanda och hennes kompis karin på karins båt en superfin rosa uthyres mora båt och vi tog ut svängarna rejält. Det gick bra, jag ska inte ljuga nu, otroligt. Jag är verkligen trött just. HI guyyyys, ska inte ljuga och säga att jag är taggad. Illbe back bitches, ah skulle vilja beskriva allt men det går inte. Den här sommaren är påväg at bliden bästa någonsin. Bortsett från att jag blev grounded första dan.

Resor till rom från stockholm - Anden i glaset
Nordic sea hotel stockholm

Det var fiesta hos deras kompis felix!Puss på livet Åh, vill verkligen bli bättre på att blogga.Seriöst jag kan säga redan nu, jag hatar den ön, den ön innebär ångest för mig.