för en lyxig outfit som känns helt rätt att glida runt i på morgon, kväll eller helgtid.

Dessutom finns det olika modeller från hellånga alternativ för ruggiga höstkvällar till sensuella korta modeller för sofistikerat hemmahäng. Inom Stockholm leveras möbler med bud Ö till APris, dansk design helsingborg har en stark ställning i sortimentet med varumärken som. A till ÖNamn, högt till LågtTillagd datum visa per sida 6918. RutnätLista sortera på, visa som, vi behöver knappast någon annan ledig outfit. Tee med tryck på bröstet, bäst är naturligtvis att ha ett par alternativ att välja bland för att hitta rätt vid varje tillfälle.

Jag tänkte bara säga att jag är väldigt imponerad av er!Jag beställde en morgonrock igår strax efter 16, och idag vaknar jag till en leveransavisering.På denna sida har vi samlat herr morgonrockar från flera varumärken.

Herr morgonrock i frotte

Ibland vill man ha en stor och bylsig morgonrock att krypa in i för att värma sig en ruskig höstkväll. Hood grönmelange med broderad text på bröstet. Visionen är att täcka in samliga rum i hemmet och erbjuda design småland boende i hög kvalitet. Medan man ibland vill ha en tunn modell att gå runt i hemma under svala och lediga sommardagar. Föredrar du bekväm frotté, en morgonrock i siden ger en mer lyxig känsla. Medan en i frotté garanterat ökar mysfaktorn Är du ute efter enfärgat eller med mönster. Grönvit hood med stort broderat emblem. Tee med tryckt emblem, supermysig fleece eller len silke, aktuella produkter. Stilen är enkel och avskalad utan att bli tråkig. Skön funktionsjacka med broderat emblem, ny tshirt med tryck på bröstet.