övrigt är ju förvaring av vikt. Men nu har ju inte alla överkast längre för de vill inte bädda för kvalster och då blir det lätt att det vackra

överkastet ligger i en hög på golvet. Hur får man det mysigt? Dubbla, fluffiga täcken med olika påslakan som man viker över varandra ger fin effekt. Pris, typ av säng och utseende på sängen är också individuella val. Det är klokt att välja det lugnaste rummet i hemmet till sovrum. Där skall det kännas ombonat och oftast är man ju där när man skall sova och då vill ju de flesta bråck magmunnen smärta ha mörkt. Är det någonstans man kan välja mörka färger så är det i sovrummet. Lägg till överkast, plädar och mycket kuddar!

Fixa bra allmänbelysning med en taklampa och sedan flera mindre ljuskällor. Foto, går inte det så satsa på snygga byråer. Belysningen är också viktig, undvik datorer, nätta sängbord och sänglådor som går att stänga till. Välj någon röd pryl till ditt nattduksbord till exempel. Likadana lampor och nattduksbord, så inte sovrummet blir en dammsamlare. Förvara i sovrummet men ha gärna förvaring med stängda luckor. Prova dig fram till ditt älsklingstäcke. Välj fodrade gardiner som både dämpar ljud och stänger ute starkt ljus.

Hemtex är Nordens ledande hemtextilkedja.Vårt ständigt växlande sortiment garanterar nya idéer för både vardag och fest.

Inred inte i för starka färger. Sist kan du lägga till vackra askar och docka sminkning små skrin för förvaring av smink. Självklart skall du välja en säng som passar din sömn. Hyllor ovanför sängen kan skapa en tryckande känsla. Hur skapar man en lyxig känsla. En mjuk lite softad belysning och en sober bruten kulör till väggarna ger också lyxkänsla. Prova dig fram och ta gärna hjälp av kunnig butikspersonal. En bra lösning brukar då vara att köpa lite snyggare och gärna lyxigare sängkläder. Använd en huvudgavel för att skydda väggen. Olika stora kuddar vid huvudändan gör det hela dynamiskt.

Gör ditt sovrum mysigt, ett bra tips för att skapa myskänsla i sovrummet är att ha många kuddar, gärna i olika storlek och material.Hit väljer du trärena möbler och glaslampor och kuddar och tapet med botaniska mönster.Sedan lägger du till levande ljus, några fina ljuslyktor och kanske ett doftljus.