välplanerat hus med högt, fritt och privat läge längst in på återvändsgata. Se våra nybyggnationer av bostadsrätter, villor och hus. Här bor man mitt i Johanneberg omgiven av en

vacker bebyggelse och med närhet till mysiga restau. Visar alla bostäder till salu, slutpriser för sålda villor och hus, hjälper dig hitta mäklare, och visar hur bostadsmarknaden utvecklas i området. Rymlig insynsskyddad villa med öppen planlösning och en totalyta på 415 kvm byggd 2005. Hus villor - rosenön Göteborg Har du någon gång hittat ett hus som du blivit förälskad i? Välkommen till denna rustika villa med tegelfasad och en stor härlig trädgård. Här har ni ett mycket fint hus med bra planlösning och ett härligt läge. Välkommen hem till Agentur Fastighetsförmedling. Stort altandäck med soligt, skyddat läge.

Hemnet göteborg villa. Bordershop öppettider

En unik fastighet mitt i centrala Billdal med havet som hemnet göteborg villa närmast. Saltåvägen 9 I Ljungskile, ladda ner appen och få tillgång till all information om utställare. Ljungskile Villa Till Salu Hemnet, region Älvstaden utvecklas i öppen dialog med de som bor här.

Eriksberg, Göteborg, karta restider.Kungsladugård, Göteborg, karta restider.Pris: kr och hela 262m2 att utnyttja.

2 timmar sedan På Hemnet hittar du bostäder som lägenheter 12 dagar På en lugn återvändsgata i familjevänliga Tuve ligger denna insynsskyddade enplansvilla med stor potential. Alexander Vasic email protected, göteborg kommun hos Svensk världens Fastighetsförmedling, kontakta mäklaren för mer information. Arrangeras på Svenska Mässan 1013 september 2015. Radhus, från hus och utepl, villa Radhus Hyresrätt Bostadsrätt, villor och radhus till salusäljes. Attraktivt beläget på mysiga återvändsgatan Prickbojsvägen i Övre Hällsvik hittar vi detta fina och välbyggda tvåplanshus med bland annat fyra styc. Villor, endast 20 min från Göteborg med kollektivtrafik. Hus, vi hjälper dig att få en värdering på din nuvarande bostad. Trädgård samt balkong, en komplett mötesplats för dig som ska renovera.

Nu finns möjligheten att förvärva ett av de sällsynta enplanshusen i omåttligt populära Skutehagen!6 dagar Borttagen före visning Borttagen före visning.