alla aktiviterer äventyr, boda Borg Familjepaket Aktiviteter Från 710 SEK. Havskatten, väl på Hönö kan ni besöka Havskattens hotell och vandrarhem där ni välkomnas av Svenne och Roger. En

del pyssel är framtaget som gruppaktiviteter eller samarbetsövningar. Lilla Varholmen ligger endast 20 minuter med bil från hotellet, därefter tar du enkelt den avgiftsfria bilfärjan över till Hönö eller Björkö. Därför sammanställer jag här idéer till pyssel av olika svårighetsgrad som jag hoppas du kommer att få glädje av vare sig du pysslar hemma, på förskolan eller på fritids. Stora Tjärnen, Lilla Tjärnen och på andra sidan panoramafönstren, Gullmarsfjorden. Ett måste är ett stopp på Havskatten sovplagg för att baka Hönökaka. Tullhuset, denna charmiga restaurangen hittar du längst bort på kajen, med en vacker utsikt mot Vinga Fyr. Vill du inte ta dig till Björkö med kollektivtrafik eller bil så finns ett annat alternativ. Kombinera fisket med en härlig lunch på Haralds, där serveras det mesta som havet har att erbjuda. Jag är en pysslig mormor och fyrbarnsmamma som har arbetat som barnskötare på en förskola. I möjligaste mån har också återvinningsmaterial använts, t ex mjölkkorkar, värmeljus, toa- och hushållsrullar, äggkartonger, garnrester, tidningar och material från naturen. Maila till så hjälper vi dig att hitta rätt. Det är underbart att se och höra vilken fantasi barnen har och att hjälpa dem i deras utveckling både när det gäller, skapande, sång, lek och lärande. Dessa går naturligtvis att även göra individuellt och kan senare sättas ihop och bilda en gruppaktivitet.

Bar med fullständiga rättigheter, hit tar du gruppaktiviteter dig med fördel med bil. Gym inomhus och utomhus, bli medlem i Friends of ESS här så är du med i familjen. Läs mer och boka m Din destinationsguide Finns tips i App Store.

Här nedan hittar du några av våra vanligaste aktivitetskoncept.Senaste åren har vi lagt väldigt mycket krut på att skapa bra, givande, skrattrika företagsaktiviteter / team building koncept för företagsgrupper.


Gruppaktiviteter tips

Bli kostüm baby selber machen hämtad direkt utanför hotellet med båt. Hit kommer du och avnjuter färsk fisk och skaldjur. Läs mer om Bed Bike här.

Du tar dig runt med cykel, färja och vandring.Du får veta allt om vad du behöver för material och beskrivningar om hur du gör för att nå något liknande resultatet på bilden.Med Port Said kan ni åka ut på en fisketur i den vackra skärgården.