kan blöda i 8-15 dagar (alltså väldigt länge, enligt mig). Förlåt för mycket frågor men jag har ingen pch prata med jag och en till i min klass har

fått det, hon har jätte lite varje gång så jag har inte sakt något och min lärare har jag inte så jättebra kontakt med och. Hoppas ni har det bra kram! Mensbloggen 21 november 2015 11:31 Tyvärr kan man inte påverka mensen utan "hjälp" av ex tabletter. Men när man är yngre kan den vara oregelbunden, inget konstigt Anonym Tisdag 13 mars 16:16 Hej, jag är 13 år och har riklig mens. När jag satt mig åland på cykeln hem kände jag att de va blött i ja där. Jag är först i klassen så vågar inte berätta. Lika så nu, i fredags hade vi sex och jag trodde mensen var borta. Http Hemsida Mensbloggen Måndag 27 aug 10:56 Nej oskulden har inget med mens att göra Stor. Men det blir lättare. Ojuste, glömde att Skriva att från när mensen slutar så går det bara ca 16 dagar innan jag får mens igen, och att mensen är som kraftigast de 3-4 första dagarna och sen de resterande dagarna så känns den mer normal. Jag är ingen läkare, men jag vet att när jag var runt 14 år och också hade jätteriklig och oregelbunden mens så sa barnmorskan på ungdomsmottagningen att jag kunde ta Cyklo-f. Men är du jätteorolig så gå till umo och kolla upp det så slipper du slösa energi och tid på att vara orolig! Jag tycker du ska vänta till nästa månad och se hur din mens blir. Preventivmedel som innehåller hormoner kan också påverka mensen.

Kram Anonym 01, vad kan det bero flytningar på, jag funderar på om jag har riklig mens eller om det bara är så att jag blöder mer under andra tredje dagen 36 Kontakta doktorn om du lider av det Sjukdomar Måndag 24 sept. Dubbla mensskydd räcker längre plus att du inte känner mensen rinna. Men som sagt tycker inte du ska oroa dig 47 Hej, anonym 22 september 2014 21, kram. Http Hemsida Mensbloggen Torsdag 17 maj. Isf rekommenderar jag att du gör ett grav 29 Förstår inte frågan Blandad Onsdag 16 maj. Http Hemsida Mensbloggen Söndag 23 sept 15 14 Jag ställde en fråga att vad betyder att man har haft problem med mensen alltid aså att den kommer när den vill. Http Hemsida Mensbloggen Onsdag 16 maj. Det blöder ganska mkt och jag har haft panik idag tack vare mensen 02 Den frågan hänger ihop med det ovanför.

Kan jag g ra en leverrening under graviditeten?Fr ga till Barnmorska.Har f tt reda p att jag r gravid i vecka.

Min fråga är kan slidan bli stor om man inte är gravid eller om man inte ska födda. Men blir det inte bättre så tycker jag du kontakter din ttagning för riklig mens i 3 veckor ska man inte behöva stå ut med. Hur tycker du att jag ska göra för att jag inte ska skämmas för att jag har mens på idrotten. Riklig mens innebär oftast att man har färre röda blodkroppar i blodet än normalt. Hade såhär sist förra mensen med. Slidan är ju inte samma storlek som när värde gamla mynt o sedlar du föddes. Min kompis har även fått en liknande blödning för ca 1 månad sen men det var bara en gång för henne. Det känns oxå som om blodet kommer bakifrån för blodet ligger ganska långt bak på tros skyddet eller vad man ska säga. Fick min första mens idag och det slutar aldrig blöda. Men isf kan du ju ha en tampong och en binda så kan du känna dig säker.