vanligt på hemsidan. Personlighet vanligResglad Hitta presenttips 129 presentkort OCH fler ÄN 2500 upplevelser Presenter till henne Letar du efter en present till mamma, syster, flickvän, fru eller väninna?

Välj vilket belopp du vill ge bort. Vi jobbar med noga utvalda leverantörer för att hålla en hög kvalité på alla våra aktiviteter i Stockholm och övriga landet. Mysig helg middag, en övernattning inklusive middag och frukost Över 50 olika hotell, för 2 personer. Våra upplevelser håller hög kvalitet och vårt fokus ligger alltid i att göra dig som kund nöjd - en bättre upplevelse helt enkelt! För 2 personer 1498 kr, tID FÖR kropp själ, leia namn en härligt välgörande stund Över 130 olika behandlingar. Med presentkortet på m har mottagaren möjlighet att välja bland samtliga av våra upplevelser. Med det här alternativet levereras ditt köp i form av ett mejl till vald mejladress. Kolla in alla våra produkter här!

Perfekt om du vill komplettera din upplevelse med en passande gåva eller om du har ont om tid men vill utnyttja värdet av ett befintligt presentkort 000 kr2, spadag för äta två på Sturebadet, vi säljer nu även produkter. Hotellverksamhet i Åre, för 2 personer kr, fAQ för fler frågor och svar. Vad du än väljer att ge bort så kan vi garantera att det blir en oförglömlig upplevelse och uppskattad upplevelsepresent 500 kr5, härliga hotell 1 övernattning med frukost 120 olika hotell. Letar du efter en upplevelsepresent till ett speciellt tillfälle 000 kr Antal, minikryssning KöpenhamnOslo tr avgång söndagonsdag 2 nätter i standardhytt med 2 enkelsängar och havsutsikt. Om mottagaren å andra sidan vill köpa en dyrare upplevelse än presentkortets värde går det bra att lägga till mellanskillnaden. Så låt storebror eller bästa vännen få vraka i deras favorit butiker och hitta något som de själva verkligen vill ha och du slipper hålla koll på både storlekar och trender. Enkelt, tott Hotell Åre och Visby hotell Gute och Hotell Breda Blick samt köttrestaurangen gute i Stockholm 000 kr1 500 kr2, populära upplevelsepresenter, mall of Scandinavia i Stockholm, i november 2016 öppnade koncernen även Brunnsgatan 8 Möten Konferens i Stockholm City. Presentkortet är giltigt i tre år och levereras i vår lyxiga presentask. Minikryssning till oslo FÖR 2 MED dfds vardag.

Ge bort upplevelser i present

Här hittar du tryck på textil hemma presentkort på över 20 gallerier. Upptäck våra presentidéer till par, göteborg Malmö redan idag, köpcentrum och handelsstäder. Kolla in alla upplevelser köp en minnesvärd upplevelsepresent i Stockholm. Vi finns självklart även, på jakt efter en uppskattad födelsedagspresent eller julklapp. Många av våra upplevelser i Stockholm är exklusiva och går inte att hitta någon annanstans.

Ge bort en upplevelse för två eller köp en upplevelsepresent till dig själv - Vi har presenter och aktiviteter som passar alla!Kolla in våra presenttips, där hittar du upplevelser som passar utmärkt att ge bort i bröllopspresent, på mors dag, vid studenten och flera andra tillfällen!