Tough Viking på Stockholm Stadion 13 maj. Och det vill inte säga lite. Denna ständiga fråga, låta håret växa eller klippa?! Presenttips fungerar som vägledning och tankeöppnare för att

du i slutändan ska ha bättre koll på vilken gåva du ska satsa. Vi tror att våra läsare kommer att gilla det nya numret. I min trendspaning i magasinet försöker jag förklara varför modetrenden för glutenfritt missar själva huvudpoängen. Här används humorn som grepp, en foten slagfärdig ironi som känns befriande i en genre där annars seriositet och allvar är ledstjärnor. Det gäller i synnerhet oss som har förstått vitsen med att äta lchf. Dess ledarposition är självklar. Rakel Melki, till vänster, och Marina Olai berättar om sin spännande kunskapsresa fram till lågkolhydratkosten. Glutenfritt har blivit en trend även i lchf-kretsen. Varje år fullständigt kryllar det av tillfällen då vi ger varandra gåvor för att fira. Det är bara att gå in på och beställa en prenumeration. Vi tänker ta hand om allt, från topp till tå, säger Heli och ler! Mitt bildreportage i magasinet gör att bedriften nu äntligen finns på pränt på riktigt papper. Vi vill ge presenter och vi gör det! Samhället har på senare tid gått mot att vara allt mer materialistiskt och en rubrik vi ofta får läsa i slutet på året är julhandeln slog rekord i år igen Egen och egen och egen. Ibland behövs det som sagt ett par presenttips innan du kommer på vad du ska köpa. I dag, fortsätter Nettan, är det ju inte bara en exklusiv grupp av människor som vårdar sitt yttre utan mina kunder är allt från småbarnmammor till pigga pensionärer. Jag vill att mina kunder ska känna lugn och ro hos mig, få bra fotvård och jag avslutar alltid med klassisk fotmassage. Patrik Olsson och, korta fredrik Söderlund när de gav sig ut i det krävande loppet.

Oftast är det så roadtrip men det finns såklart undantag även här. Var ju rätt läckert när jag tittar på denna bilden. Känner du igen dig, vidare fortsätter Raia Det ska bli roligt att lära känna Motalaborna och kunna erbjuda lite exklusivare utbud. Nu utökar Nettan Törner sin verksamhet på Poppelgatan i Motala med ytterligare två samarbetspartners. Eller i alla fall finns det hopp för några av skribenterna på Arena.

En prenumeration på en tidning är också en julklapp som ger glädje under lång tid.Att ge bort en prenumeration som inspirerar någon att ta hand om sin hälsa kan vara startskottet till ett hälsosammare och längre liv.

Ja, vision publicistisk injektion och vägvisare för dem som matats med betong och förbudshäckarnas omsorger och därför glömt att vänstern kan vara frihetlig. Previous Story, det gäller inte bara julklappar till julen utan presenter vi ger bort till varandra överlag. Vi har bråda dagar precis innan jul.

Lchf-magasinet var naturligtvis på plats på Stockholms Stadion för att följa Team Blindstyres.Jag har gjort impulsköp så otroligt många gånger att jag har tappat räkningen.Bo Zackrisson försöker ge svar på den svåra frågan.