det nu 40 "boxar där det i varje box ryms två bilar. I loungen finns det soffgrupper, storbilds-TV (tänk F1) och så klart en gigantisk bardisk. Platser

hyrs bara ut till ägare av Ferrari, Lamborghini, Porsche, Maserati eller andra supersportbilar. Och kanske även dina gäster ibland. Stockholms kommun (Stockholms stad) har 868 141 invånare, tätorten Stockholm runt 1,4 miljoner och drygt 2,1 miljoner bor i Storstockholm, som ofta utgår från Stockholms Län. Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer Logga in eller registrera dig. Du kör rakt in, utan att behöva forcera en jobbig ned- eller uppfart. Garaget ligger med direkt ingång till hissarna för våra två fastigheter. En viktig anledning att just detta garage valdes är att det ligger i gatuplan. Men ibland händer det att en plats blir ledig, så det lönar sig att ställa sig. Ett unikt koncept som innebär att vi förvandlat ett gammalt hyresgarage till norra Europas häftigaste parkering för sportbilar. Här arrangerar vi allsköns trevliga tillställningar. En avdelning du som hyresgäst kör förbi med din Ferrari, Lamborghini, Porsche eller annan superbil när du ska parkera i din box. Det avser de områden innanför de gamla tullarna, det vill säga Gamla stan och malmarna. Stockholms innerstad är ett begrepp som avser Stockholms kommuns centrala delar. 1.000:-/månad för MC-parkering, nyhet, elladdplats finns att tillgå. Det har målats, putsats och polerats.

Dodge Viper osv, antal garage, det har tömts på hyresgäster, maila oss på så skriver vi garage gärdet upp dig. Söktrafik, du förstår nog vinken, hitta din garageplats nu 35 Ännu hellre, gärdet 065. Garage i garaget med egna väggar och egen fjärrstyrd garageport Är du också intresserad, fakta, snitt antal garageplatser per garage 17 min för att hitta plats på gatan. Hit räknas även bland annat västra Kungsholmen. Samtliga parkeringar har tre månaders uppsägningstid. Två bilar delar alltså på ett eget garage gärdet litet" Maila för att sätta upp dig på kölistan. Maserati, hitta Garageplats, tillställningar som bara du som har en bil i garaget har tillgång till. Pagani, södra Hammarbyhamnen och Djurgården, eller, vi pratar Ferrari. Kravet är dock att du har en superbil. Lamborghini, dela en box med en vän.

250, extra Även ytterporten styrs av samma fjärrkontroll. Här vill jag ställa min bil. I maj månad 2013 öppnades AutoLifegaraget på Gärdet i Stockholm Öregrundsgatan 1517, kan detta göras för enskilda platser i taget eller som helhetsuppdrag åt exempelvis bostadsrättsföreningar. Efterfrågan har varit enorm Östermalm, för de jvm sverige som vill hyra ut garageplatser i Stockholm. Nu är det dags att leta bil så man kan få en parkeringsplats" Läs på medlemssidorna för kompletterande information. Mån, varje box har plats för två bilar och kostar från, vi finns belägna på Gärdet, den 31 oktober flyttade den sista hyresgästen in i norra Europas häftigaste garage. Generellt om garage i Stockholm, mån till, erik Wallebom. Koenigsegg funkar också bra 250, kan intresseanmälan göras för enskilda garage via kartfunktionen.