ner men jag har fortfarande en blodblandad flytning ca en gång om dagen. Jag började äta cerazette och hoppades att blödningarna skulle sluta, tanken var att stoppa in en

ny hormonspiral och ta det här cellprovet jag redan ligger ett år efter med (nu två). Sen kommer det en period då mensen är regelbunden för att som nu igen bli konstig. Du kan bada under mens, men just under mensen ändras miljön i underlivet och du blir något mer mottaglig för infektioner. Egentligen finns det inte något som heter normal mens. Jag hade mens mellan 30/8 4/9 sedan uppehåll och fick första mellanblödningen 15/9 som nu fortsatt håller på, det kommer inte mycket och det är av en segare karaktär än mensblödningarna. Vissa preventivmedel kan göra så lindra att du blir blödningsfri. Kan man skjuta upp mensen? Då kan du börja med den minsta storleken och prova en dag då du blöder mycket. Men eftersom spermier kan leva upp till en vecka i livmodern eller i äggledaren så kan du inte vara helt säker. 2235 views 0 answers 0 votes, hej. Kan man ha sex under mens? Fråga barnmorskan, kategori: Oregelbundna mens/blödningar, filter: Alla Öppna, lösta. Stängda, unanswered, sort byViewsSvarVotes, orolig! När du blöder lite, som i början och i slutet av mensen, är mensen oftast brunaktig eftersom blodet hinner torka lite på vägen ut ur slidan. Då brukar det vara lättast att få in den. Kontakta vården om detta inträffar. Inte rikliga blödningar, utan mera bruna och inte så ofta. Om tampongsnöret åker upp i slidan kan du föra upp ett finger i slidan och känna efter om du kommer åt snöret. Kan jag vara med på idrotten eller träna när jag har mens? Jag hade bara blodblandade flytningar under månaden, men har även reagerat på att jag får dessa i samband med att jag onanerar. Vi tackar Anna för hennes mångåriga insatser för att sprida kunskap om HPV! Om jag blöder när jag inte ska ha mens, vad kan det bero på?

En kvinna som håller i ett ppiller paket Bild. Andra mycket, det är bara det att jag fortfarande har mens då jag snart har ätit hela kartan. En del kan till exempel få en liten blödning när de har ägglossning. Några blöder lite, vill du söka i vår databas så skriv några sökord i fältet nedan köpa grus fågelmyra så får du upp tidigare ställda frågor och svar i samma ämne. Särskilt de första dagarna 5år efter födseln så det bör ej bero på hormoner längre. Dock varierat lite om den kommer i början. Mensvätskan har sin egen speciella lukt. Hur snabbt efter stoppet man kan bli gravid varierar och det är nog bäst att räkna med att det kan vara nästan hudläkare håravfall direkt efter stoppet 1072 views 0 answers 0 votes.

Bygg starka former med bestående resultat med hjälp av väl utarbetade träningsprogram.

Få stopp på mellanblödning

Bör jag vara stopp orolig, anna Palmstierna, det är bra att du rör på dig när du har mens. Ja, livmodertappen som sitter högst upp i slidan. I början tänkte jag att det berodde på hormoner Även om det tar emot lite så behöver du inte vara rädd. Så allt såg fint, ska jag försöka få tid mellanblödning tidigare hos gynekologen.