mycket har hänt sen sist ja skrev, försäkringsbolaget ha vare ut å kolla, det är så jävla mycke å sanera så dom bestämde sig för att lösa in

allt lösöre istället då de kommer kosta mer å sanera alla prylar. Men det är fullt upp med annat och så har det varit jobb, jobb, jobb där emellan! De brann inte ner utan brann ba i en liten utbyggnad men hela huset är rökskadat å måste saneras så vi kommer inte kunna bo i huset på minst ett halv år säkert. Gick å käka brunch på lördagen innan ja skulle me tåget, mysigt vare å go brunch också! Fick ont i fotleden också. Praktiken i Norsjö rullar på, hon ha inte haft så mycke jobb dom här första veckorna så de ha blive många lediga dagar. Blir jävligt flummigt de här inlägget ser ja, men ja saknar väl helt enkelt att ha en bästa vän. Men men, nu har jag haft praktik i 8 veckor, har 2 veckor kvar å sen äre tillbaka till Wången. Men annars vare ett bra dygn i Övik, va jävulskt länge sen ja va där så ja minns knappt hur stan såg. Men hur som, praktiken e slut å ja e tillbaka på skolan igen, flyttar ner hästarna denna helg, tar även med mig Cero som får bo hos mig några veckor, får se hur de går. Nä, sängen innan ja slockar här i soffan igen! Sautan va länge sen de va ja skrev! Sen vare skola några veckor innan de slutligen blev examensprov!

Eller de va länge sen ja föll tillbaka men ja ha som inte tage tag i skiten fören. Men ja, kaos som vanligt, men tills dom ha beta ner chokladprovning i hagen få han ha den åsså få han stå inne på nätterna Å Berra ha blive en liten krutponny. Som ja klarade finfint, nån gång blire väl bra igen. Vilket innebär en helvetes massa jobb. Han har den inte jämt, så numera är ja då utbildad hovslagare. Nu när jag bor själv har jag mer å mer känt mig ensam. Dåligt äre ju såklart för att hästarna är hemma å ja oroar mig över dom. Ja nä men nu vet ni att vi lever iallafall om de nu va nån som va lite orolig Då va julen över å snart nyår också.

Imorse jobbade jag och nu är jag hemma och har stått i köket och dansat till pappas dåliga radiomix, schlager.Är alldeles ensam hemma.förutom Skrållan såklart som går här och stryker sig mot dde jobbar inatt, alltid tråkigt att få sova själv, men det ska nog gå bra).De funkar för både mig å hästarna men vi trivs bäst hemma, så äre.

Chokladprovning hemma. Nådendal spa erbjudande

Hörs om nån månad igen, som vanligt, ja tvivlar på chokladprovning de men blire så så är ju de det bästa. Va ut till stugan en sväng så Cero fick springa. Det är i princip helt tömt på precis allt.

Spapaket i göteborg, Chokladprovning hemma
Spa och wellness? Chokladprovning hemma