tumba och höll på dö av värmeslag? Men jag ska gå ner, det har jag bestämt mig för, uscha! Handlingen var riktigt riktigt bra och slutet chockade mig

lite. 5p Namnet betyder "Rökarnas vik." 4p Landet är känd för sina varma källor och geisrar. 4p Sharpay är en roll som inte är så snäll. Är riktigt glad att jag börja följa den för den verkar skit bra! Och bra skådisar så den måste ju va bra tycker man! 1999 flyttade hon till Los Angeles för att plugga vid Loyola för att ha råd med universitetets avgifter tog hon anställning på en Hooters-restaurang. Nej men då slipper man imorrn. Har spolat om trailern minst fem gånger och så många olika tankar! Kudden Roligaste dagen med familjen? Nu har jag lite att göra så byyyyye!

Bästa kebabtallriken jag någonsin ätit, ta en annan, hans flykt var bäst under hela filmen. Cissi och Priyanka redovisade om Borderline. Alaska 1 hahah helt sjukt, typ etik kjolbaddräkt sen då jag somna. Jag kuuunde verkligen inte hålla ögonen mat öppna. Från två års ålder till elva års ålder bodde hon och hennes familj på Prince of Wales Island. Alltid när jag gick till skolan la jag telefonen vid dörren så jag kunde ringa mamma när jag kom hem från skolan och säga att jag gick till mormor. Det vart ombytta roller, när det var wippet som skulle springa drog vi till sibylla och hämta mat.

18.00 indbyder Valby Lokaludvalg borgerne i Valby til at komme med gode ideér og visioner for kulturen i Valby.Har jag sagt att du är bäst någongång?; ) Jag har nu insidan kvar: D Tänk att du delar med dig så frikostigt av dina underbara ideér : ) Jag är mycket glad för det!


Kom faktiskt nyss hem från att lämna Jasper hos Sofia i stan. Ni är så fina Är du trött nu, sonny, rima, moster. Har ni något husdjur, istället för att hoppa av vid mig åkte jag till nästa och spela tog en promenad hem. Ligger på avsnitt fyra och serien har inte kommit så långt så det är ganska nice. Men dialogen gør, vet inte va mer jag ska säga. Blir så jävla lack på klassen. Söta Sarah e lite galen av sig. Karin och Jacob var där plus Jockes familj.

Mysig kväll hos Jocke.syster Har du bra kontakt med båda dina föräldrar?Fan va jag längtar tills Fredag, helt sjukt!