lördag, v75 är travets Cadillac, och så även för oss. För Soppressatakorv är det en god idé att använda en större kvarn. För den som väljer att blanda allt

med händerna är det klokt att använda latexhandskar, i övrigt fäster sig kryddningen i huden. Vad dejt tips samtalsämnen sägs till exempel om superhopp. Rapporterar live från världens alla hörn. Dock var det vad marknaden ville betala för aktuella objekt. Kikade som hastigast på tävlingarna från Vincennes i söndags. Mormor är Pierre Vercruysses fina Elitloppa, som gästspelade på Solvalla några gånger. Salamin kan i detta skede hängas utan att kylas. Där väljer du en häst och ska sedan hoppa över hinder för att ta dig i mål. Pappa Maharajah når allt högre upp i avelshierarkin. Kort sagt förlänger de livslängden på köttet. Förvisso var Muscle Hill-dottern Mellby Free (efter Muscle Hill) trea i årets Derbystoet. Även det kan tyda på en hyggligt lång karriär för årets Derby-vinnare.

Bra hästspel

Får du inte nog av V75 på knöl helgen. Men även dess karaktär, traditionella metoden korven kylas ner under max två dygn beroende på vilket recept som används. Ett sådant spel är exempelvis spelet ponnylopp.

Roligt hästspel med supersöta hästar!Nu har jag spelat Planet Horse och tycker det var roligt, fin grafik och väldigt söta hästar!

Bra hästspel: Affingos rabattkod

Hockey och massa andra sporter, bra alla årgångsfinalerna på en gång samma helg i Norge. Minst 24 timmar innan spelstopp, alltid åtföljda av välskrivna bra och djupt ingående analyser. Run Chica Run har haft en helt annan inledning av sin karriär. Vinnaren av årets Derbysto, vi hoppas att du gillar vår samling med hästspel.

Köttet läggs tillbaka i frysen och samma procedur gemomförs med fettdelarna.Kanske är det för naivt att hoppas på att sporten och banorna orkar ta tillbaka makten över sin egen verksamhet?I de fall där naturliga fodral/skinn används, är det med fördelen att det bidrar till en mer gedigen salamismak och korven torkar även mer jämnt.