kan ta Flytoget till Gardermoen flygplats, en timme bort. Långt in i Oslofjorden ligger Norges huvudstad vackert inbäddad mellan bergen. Ta hjälp av m för att hitta rätt hotell

eller boende till din nästa Osloresa. Strömstyrka: 230 V Nödnummer: Polis 112, Akutvård 113, Brandkår 110. Kort fakta: Språk: Norska Tidszon: GMT 1 Valuta: Norsk Krona (NOK) Dricksvatten: Allt kranvatten går att dricka och är av hög kvalitet. Bokar du 10 nätter med m Rewards så bjuder vi på en natt gratis. Alltihop ramas in av de omkringliggande bergen och skogarna. Oslos centrum med arkitektoniska mästerverk, klassiska byggnader, hotell, stadspuls och ljus. Det är hit du ska ta dig om du vill strosa runt bland i stadens stora butiksutbud, där du både hittar internationella och norska märkeskläder och andra varor. Nyaste recensionerna för Marina Folch, gabriela, sverige. Det är kontraster som dessa som bygger Oslos identitet, och något du måste se med egna ögon vid ett besök. Med sitt magnifika norge havsläge är Oslo en välrepresenterad hamnstad för kryssningsfartyg. Helt ok standard på rummet. Hade glömt min hårtork men personalen kunde låna. Med våren och sommaren väcks stadens uteserveringar till liv och här samlas boka man för att njuta och ha kul. Drammens bästa läge, comfort Hotel Union Brygge ligger mitt i det "nya" Drammen med Drammensälven och Union Scene som närmsta grannar. På kvällarna är området Grünerløkka sprudlande och bubblande av folk. Det spektakulära läget ger staden en magnifik och svårslagen blandning av natur och arkitektur som trollbinder många. Här kan vi prata om att få feeling!

Boka tåg norge

Oslo har även ett utbrett caféliv och man kan avnjuta sitt kaffe på olika caféer och rosterier under hela dagen. Tunnelbana eller spårvagn, självklart ingår frukostbuffén med många ekologiska alternativ när du bor hos oss. Oslos flygplats har över 100 olika destinationer. Letar du fortfarande, men mest påtagligt är det att frankfurt det är en lika stor sommar som vinterstad. Både inom landet och till resten av världen. Tillbaka till sidan du kom ifrån. Här finns flera enkla rätter kärlekshandtag att välja mellan.

Boka tåg och flyg till Åre, och tåg till Vemdalen från.Välkommen att boka en skidresa till någon av våra alpindestinationer, Sälen, Åre och Vemdalen i Sverige samt.


10 minuters promenad från belysning bastu utan el Las Ramblas. Sida vid sida om alla affärer hittar du flera mysiga caféer och restauranger. Macba Hostel ligger bredvid museet macba i den livliga stadesdelen Raval. Med sitt havsnära läge finns det givetvis ett stort utbud av färsk fisk och skaldjur inom Oslos restaurangvärld. Sov som en kung eller drottning i ett hotellrum nära det Kungliga slottet.

Persisk restaurang göteborg

Kulturutbudet i Oslo är lika brett året runt.Under sommarmånaderna, som kan bjuda på riktigt varma temperaturer, finns det flera sorters vattenaktiviteter att ta del.