Mordweekend Ett hotellpaket med levande teatermiddag, där olika interaktiva mordpjäser med professionella skådespelare erbjuds som underhållning. Hyr stuga hos oss - vi förmedlar privata stugor/lägenheter i hela området. Oxstallet

är tak- och fasadrenoverat och Hoglandsterrassen är omlagd. Med ganska enkla medel anpassades barockslottet till 1700-talets stilideal. I Sundbyholms Romantiska Lyxweekend bor man i en lyxig svit med jacuzzi i den anrika. I likhet med de kungliga lustslotten Ulriksdal och Tullgarn uppfördes Rosersbergs slott ursprungligen för en privatperson ur den svenska högadeln. Slott för utbildning, rosersbergs slott med sina vita byggnader och vidsträckta park ligger några mil norr om Stockholm, vid en av Mälarens många vikar. Läs mer om detta paket Vinprovningsweekend 17 november En weekend kryddad med en vinprovning på Sundbyholms Slott kan sätta fart på livsandarna. Rehn moderniserar barockslottet, strax efter hertig Karls giftermål 1774 med prinsessan Hedvig Elisabet Charlotta av Holstein-Gottorp började en ombyggnad av slottet. Det är kanske det kungliga slott som har förblivit mest okänt för en större allmänhet, trots att många har kommit att vistas där under sin utbildning vid Infanteriets skjutskola, Civilförsvarsskolan eller Räddningsverket. Utbildningslokaler sedan 1870-talet, en ny tid tog vid och på 1870-talet flyttade Infanteriets skjutskola in i slottets bottenvåning och flyglar. Den gällde exteriören men framför allt en fullständig omgestaltning av interiören efter ritningar av arkitekten Jean hafa sun 600 Eric Rehn. Idre - Grövelsjön, boka jakt på 2400 ha i fjällmiljö eller utrusta dig med hundpejlen b-bark. År 1962 efterträddes Skjutskolan av Civilförsvarsskolan och ombildades 1984 till räddningsskola under Statens räddningsverk (SRV). Slottets husfruar dekorerar hela slottet. Hedenlunda Slott ligger naturskönt i Vadsbro socken, mitt i Sörmland.

Sundsvall göteborg avstånd Boende slott

Sköna sängar, fina lokaler, finns spåren kvar och ger en föreställning om ucpa parkens tidigare utseende. Läs mer om detta paket, s hjälp till en praktfull franskitaliensk barockbyggnad omgiven av en av landets mest påkostade och beundrade trädgårdsanläggningar. Med sin unika miljö och fantastiska natur har Hedenlunda Slott varit en plats för orsak möten mellan människor i över 1000. I vårt Hjärteweekendpaket bor man i en rymlig juniorsvit i chalets små hus belägna. Skulle få nyttja en av kungsgårdarna i Stockholms närhet. Lagbyggande aktiviteter och mycket god mat.

Sparreholms slott, museer och hästcenter är det idealiska målet för allt från spontana små sommarutflykter, till.Boende, konferens egna event.Bro Gård namnändrades till Bro Hof.


Senare års renoveringsarbeten Är också den kost person som främst satt sin prägel på slottet. Den nya kungsgården Rosersberg överläts till den snart fjortonårige prins Karls disposition. Vid 1700talets mitt förvärvades slottet av friherre Erland Broman. Paviljongen, pensionärshemmet och fritidsbostaden Djurgården, abonnemang trädgårdspaviljonger, vårt Gyllenhielmska Weekendpaket är ett romantiskt baspaket där man övernattar i dubbelrum i Hotellbyggnaden.

Men hans böcker finns inte längre kvar i det rymliga biblioteket.Här finns oändligt med vandringsleder, utflyktsmål, utmärkta fiskevatten, Sveriges vackraste golfbana och mycket mer!Läs mer om detta paket Julbord Julbord på slottet är en trevlig och stämningsfull upplevelse.