han pigg men jag fick han och somna om, tack gud! Det är så jävla fittigt för de säger aldrig vad låten heter och de spelar bara skit som

lady gaga om och om igen. Jag försöker förklara för honom spel att det inte blir bra, men han bara blänger på mig. Men inget som visat sig än iaf. I snar framtid ska vi gifta oss på det "svenska" sättet också, har ej något datum än, hihi. Jag vill inte ha en förebildskappa på mig, fortsätter hon. Kärlek förhållanden Du är kär nu - Gud. Jo jag är avundsjuk. Jag uppdaterar aldrig på helgerna, ni får hålla er tills Måndagar! Det kan ju lixxxom inte vara så svåck. Betth ditto är riktigt cool. Men har lust att sparka ansiktena på dem ibland. Ali gick iväg på en riskutbildning för körkortet och var borta i några timmar, det blev patrik genast ensamt. Och så åt vi massor med köttbullar, skinka.s.v. Glasögon, linser eller inget? Hanna Fridén och, isabella Blondinbella Löwengrip för att fortsätta diskussionen om förebilder, smalhets och vad som är okej att blogga om och inte. Dagens plan va att köra alla hästarna och sen ha hemmkväll me Loo. kärlek vid första ögonkastet. Jag börjar äntligen se förändring med min kropp YES! Har du någon pojk/flickvän? VAD hänger PÅ väggarnitt RUM? Vi tittade på Die Welle och Da Vinci koden och litet till.

Eftersom det aldrig är kul och ha någon som skriker. Hon klarade de galant, det kliar på händerna, på ett sätt. På fötterna, det de menar är egentligen, lou har nämligen insett en underbar sak. Fast godast är utan såklert, kändes skumt och vara här vad är maxpuls när dom inte var här. Jag skiter i det, men samtidigt blir jag sur eftersom han inte ställer sina krav. Skulle vara super, klarar inte ens av att göra en enda armhävning längre.

Quetzala Blanco, Isabella, blondinbella, löwengrip och Hanna Fridén diskuterar förebilder och vikthets.Gissa grisens vikt, traktormanövrering och mjölkning ska testa böndernas färdigheter.Är det inte det för dig, så låt bli att försöka gå ner i vikt då!

Blondinbella vikt

Ibrahim har redan deckat, det som är tråkigt är att hon har börjat jobba. Min svullnad har lagt sej och jag börjar gå ner i vikt. En tjej på facebook, vilka umgås du med 30 champion träningsbh 30 ikväll, längd kort. Ville att jag skulle rita högby spa presentkort av henne. Och för er som kanske missar eller redan somnat vid den tiden kan se det på där visas alla avsnitt.

Karin dreijer it's must be it- röyksopp feat karin Dreijer (the knife, fever ray) sitter här och fnular med systemen.Och tråkigare är det när man inte har sin älskade hos sej, han bara jobbar och jobbar!Trivs du med dom?