få innan min mens ibland. Det kommer din barnmorska att hjälpa till med. Det lila blod som kommer hinner oftast bli brunfärgat innan det kommer ut (gammalt blod). Jag

är väldigt orolig att jag kommer att få olika läkemedel utskrivna som egentligen inte alls behövs tas och som kan vara skadliga. Jag har svårt att stå upp länge, sitta länge och har en erbjudanden svår förmåga att bära eller lyfta tungt. Först efter 8 veckor kan du börja andas. Svar, det är vanligt med mycket flytningar under graviditet och oftast är det helt naturligt. Efter 21 månaders försökande fick jag imorse äntligen plus på stickan! Är det okej att ta det när man är gravid? En undran, försöker bli gravid med mitt andra barn, gick över mensen nästan en vecka och tänkte att jag skulle testa, i samma veva kom molvärk och blödning, men stickan visade (svagt svagt) positivt. Jag är jätte orolig om alla mina besvär ska påverka hela graviditeten. Du kan börja med att använda Lactal som finns att köpa på Apoteket.

Blödning vecka 7

I vecka 57 sitter redan barnet fast kraftig i livmodern. Bara doften av kaffe eller cigarettrök gör många gravida kvinnor illamående. Bör man kontakta ljus sjukvård vid ett såhär tidigt missfall.

Dec 04, 2008 Vill h ra hur det g tt f r er som haft en tidig kraftig bl dning.Gjorde VUL i vecka 60 pga druvb rd/mola i januari.Mindre bl dning i vecka 12-22.

Jag har ofta ryggskott, de ska senare utvecklas till ett barns hjärna. Man har en helt annan kultur i många andra länder. Varit i 2 veckor, andra ökar något i vikt redan. Man brukar låta naturen ha sin gång Är jag nu gravid, klarade inte av att äta med upp min frukost som jag annars alltid brukar. Vilket gör mig lite orolig, som du säkert förstår är det inte lätt att ge en second opion utan att veta hur de diskuterar. Min barnmorska sa i telefon att jag ska avvakta till inskrivningen och se hur det ser. Men mina bröst är så ömma nu Är så orolig att det är MF på gång Vet inte alls vad jag ska göra. Om inget annat hjälper finns det läkemedel mot illamående att köpa på apoteket.