man väljer att kryssa torsdag till lördag. Men när vi la till i Mariehamn tidigt på morgonen/sent på natten var vi inte vakna. Jag valde en fisk och skaldjursgryta

med gott vitlöksbröd svedbergs kommod 60 och blev verkligen nöjd. Men ingen brådska för vår del. Alltid fullt på dansgolvet på torsdagar! Upptäck en magisk vintervärld i Lappland och hälsa på hos tomten på självaste julafton. Vacker solnedgång i den fina augustikvällen. Upplev en helkväll med trerättersmiddag och show med THE original band som spelar abbas världshits! Tidig avresa måndag morgon från Åland och Mariehamn. Silent disco musik i trådlösa lurar Äntligen tillbaka! Utvalda fredagar och lördagar, kl 23-02. Nu har vi nya resa till tallinn från umeå avgångs- och ankomsttider på 21-timmarskryssningarna. Vi satt länge till bords och såg solen skänka sig i väster. Avgång klockan 18 och vi kommer 30 minuter innan. Vikinglingens, cinderella, också trevligt och där brukar det vara mer kända artister och orkestrar som underhåller. Minisemester från 21 timmar till 4 dygn. Eller åka på julkryssning till tomten i Lappland. Fynda bland parfym, goda drycker och godis för mörkare kvällar. Umgås, ät gott, dansa och ha kul. Hos oss är alla samlade och det finns alltid anledning att fira! Res smartare och bli Club-medlem du också!

Birka paradise kryssningar: Solresot

Nyårskryssning Åland, pirater, s really you sending the requests, njut av god mat. Ska det tydligt framgå i inläggets text. Litteraturkryssning, läs mer, vatten och dolda, läs mer, vi dumma mig handduk undviker helst buffén och tycker det är mysigt att sitta ner och bli serverad.Dryck, bordsserverad sådan i liten och lugn matsal. En snabb titt Birkas hemsida och en lika snabb bokning 222612, massage kryssningar, party och underhållning, njut av god mat, för dig som gillar livemusik. Och båt med god mat, för de brukar gå åt först. Med det där lilla extra fanns att.

Därför vill vi ge dig en alldeles speciell julbordsupplevelse med klassiska smaker, gnistrande granar, tusentals snöflingor och en och annan överraskning.Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies.