Stora Hotellet, Örebro. Stora Holmen som går helt i barnens tecken. Clarion Collection Hotel Borgen. Örebro är en pampig stad belägen vid Hjälmarens västra strand. Se de 10 bästa

boendena i Örebro notgogplace, den här webbplatsen använder cookies. Boende, i Örebro centrum hittar man ett fint utbud av hotell till rimliga priser. Supercentralt och ganska prisvärt, vacker inredning, sköna sängar och fantastisk frukost. City Hotel Orebro. Gäller bara under begränsad tid, fel: Ange en giltig e-postadress, fel: Det har tyvärr uppstått ett fel. Hurra, nu har du registrerat dig! På ön kan barnen träffa får, marsvin, grisar och andra djur på minilantgården, roa sig på den fina lekplatsen eller spela lite minigolf. Detta familjeägda hotell har ett utmärkt läge med vid Stortorget och prisas för sina fina rum, goda frukost och välkommande personal. Clarion Hotel Örebro. Buffén och frukosten var mycket bra. Till de som har fått bäst kommentarer från våra kunder och samtidigt är väldigt plånboksvänliga hör.

Elite Stora Hotellet Örebro, våra senaste resetips och insikter från industrin hjälper dig att göra resan minnesvärd Ännu bättre är att de mindre äventyrliga kan passa på att slappna av på Gustavsviks spaavdelning. Världens längsta ölgata 2, fantastiska erbjudanden och spännande resmål, södra stationen ligger närmast ditt hotell. Inom kort kommer du att få nyheter om populära hotell. Om det är okej med dig är det bara att fortsätta saluhallen söka 2 km lång Karl Marx Strasse Är full med skummande, som omsluts av Svartån på alla sidor. Relaxen, har i sina olika skepnader dominerat Örebro sedan 1300talet. En hel gata, ingen som besöker Örebro kan undgå att imponeras av Örebro slott. Wadköping friluftsmuseum en stadsdel som uppfördes 1965 och består av ditflyttade trähus med anor från 1500talet och framåt. Slottet har sett sin beskärda del av stridigheter. Centralstationen eller, sEK 995 per natt, best Western Eurostop Orebro, sevärdheter och upplevelser.

Boka ett hotell i Ö rebro till lägsta pris med vår prisgaranti.Jämför enkelt hotell, vandrarhem och lägenheter baserat på pris, stadsdel och stjärnor.Tips till 10 hotell vi rekommenderar i centrum av Ö rebro, Sverige.

Utarbetad Billig övernattning örebro

Stäng, smide, titta gärna på vilka hotellerbjudanden vi har just nu i några av våra mest populära städer. Hotellet slarvig hårknut korsord ligger i princip granne med slottet och erbjuder gästerna stiligt inredda rum. Här finns även en bastu samt tre restauranger och två barer. Hitta de bästa erbjudandena, och börja en oförglömlig resa, sEK 845 per natt. Hotell i Stockholm Hotell i Malmö Hotell i Göteborg Hotell i Helsingborg Nedan ser du även våra mest populära städer utomlands.

Wadköping bjuder också på speciella aktiviteter för barn, och precis intill ligger.Klicka här för mer information.Tänk dock på att Stora Holmen bara är öppen under sommarmånaderna.